Νέα

Απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

 

Στο πλαίσιο του εξωραϊσμού των δημόσιων χώρων, της αναβάθμισης της εικόνας της Άνδρου ως καθαρό και επιμελημένο νησί, καθώς και της ανακύκλωσης υλικών, που βρίσκονται σε αχρησία ή αχρηστία, σκοπεύουμε ν’ αποσύρουμε οχήματα, που έχουν παραμείνει ακίνητα ή σταθμευμένα σε διάφορα σημεία της Άνδρου. Ο στόχος τέθηκε από την αρχή της θητείας μας και γι αυτό επικολλήθηκαν ειδοποιητήρια σε εγκαταλελειμμένα οχήματα.

 

Προς τον σκοπό αυτό και παρακαλούμε τους νομίμους κατόχους τους να τ’ αποσύρουν  εντός 45 ημερών από την επικόλληση του ειδοποιητηρίου επί του οχήματος. Εάν έχουν παρέλθει 45 ημέρες και τα οχήματα δεν έχουν αποσυρθεί, θα θεωρούνται πλέον ως στερεό (Δημοτικό) απόβλητο και σύμφωνα με τον Νόμο θα περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου, που θα το αποσύρει για να το προωθήσει προς ανακύκλωση.

 

Γνωστοποιούμε τα παραπάνω και παρακαλούμε τους κατόχους εγκαταλελειμμένων οχημάτων να φροντίσουν άμεσα γι’ αυτά, πριν ο Δήμος μας υποχρεωθεί να ενεργήσει σύμφωνα με τις ύστατες προβλέψεις του Νόμου.

 

Συμβάλλουμε όλοι στην αναβάθμιση του νησιού μας.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ

 

ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ

#menoumeasfaleis

1 Comment

  • Στην συγκεκριμένη φωτογραφία σοβαρό κίνδυνο αποτελούν όχι μόνο τα αυτοκίνητα που βρίσκονται πάνω πάνω, αλλά των σύνολο των κατεστραμένων αυτοκινήτων που έχουν πεταχτεί σε αυτό το οικόπεδο. Δεν εχει σημασία αν είναι ιδιωτική έκταση ή δημόσια, παρανόμως έχει μετατραπεί σε νεκροταφείο αυτοκινήτων και επιβάλλεται άμεσα η απομάκρυνσή τους…ΟΛΩΝ και αδιαπραγμάτευτα με οποιονδήποτε ψευτοθιγόμενο.

Αφήστε ένα σχόλιο