Νέα

Δυσκολίες και αναποδιές στο Στενό

Ο γιγαντιαίος  σπαστήρας τελικά δεν μπόρεσε ν΄ανέβει  την ανηφόρα του Προφήτη Ηλία και έτσι μία νέα εταιρεία άρχισε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, τη διαπλάτυνση του δρόμου προς το Στενό, προς τη παραλία όπου θα ξεφορτωθούν για ν΄ανέβουν οι ανεμογεννήτριες και τώρα και τα σκαπτικά και οι σπαστήρες για το Φραγκάκι.

Με το ψιλόβροχο όλη μέρα και το ψιλόχωμα της διαπλάτυνσης, το σούρουπο κόλλησε με το όχημά του “χαρούμενος ” κτηνοτρόφος  στη  περιοχή του Στενού που βλέποντας αδύνατο το ξεκόλλημα ζήτησε τη βοήθεια της πυροσβεστικής, το τζιπ της  ήρθε αλλά και αυτό κόλλησε στις λάσπες. Οπότε ζητήθηκε από την νέα εταιρεία να βοηθήσει τη κατάσταση, εν τω μεταξύ σχηματίστηκε ουρά με άλλους  χαρούμενους κτηματίες που γύριζαν κουρασμένοι μεν από τον κάματο της ημέρας, αλλά τραγουδώντας,  τελικά ο οδηγός της εταιρίας ήρθε,   ξεκόλλησε τα δύο αυτοκίνητα και μετά από τρεις ώρες οι άνθρωποι γύρισαν στα σπίτια τους.

Μέσα στη γενική μουγγαμάρα  και την κρυφή, αλλά συνεχή διευκόλυνση των συνεργείων, πρέπει που και που να βγαίνει  και καμιά ταξιδιωτική οδηγία προς τους ντόπιους κτηματίες, τους επισκέπτες και τις χορταρούδες  για το πότε πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους του Στενού.

Αλλά πρόβλημα έχει και ο Vanglouk που  φτιάχνει συνεχώς  βίντεο, από τα  πανηγυράκια  και τα αξιοθέατα του Στενού μέχρι την μετατροπή του σε βιομηχανική περιοχή, έτσι, χρειάζεται οδηγίες ιδίως τώρα που θα μπουν, λέει, 4 ντρον  να παρακολουθούν ολημερίς (να ξενερίσουν) τους σπιζαετούς και υπάρχει φόβος να έχουμε εναέριες συγκρούσεις ντρον.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio