Νέα

Δωρεάν παροχή γραφειακού εξοπλισμού από την Eurobank στον Δήμο Άνδρου.


Δωρεάν εξοπλισμό γραφείου, για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου Άνδρου, εξασφάλισε από την Eurobank ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης. Με έγγραφη επιστολή του, ο κ. Λοτσάρης είχε γνωρίσει στην Τράπεζα ανάγκες σε εξοπλισμό γραφείου. Η μεταφορά του από την Αθήνα στην Άνδρο πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη10 Φεβρουαρίου 2021. Ο εξοπλισμός θα συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό των υλικών μέσων και τη διευκόλυνση της εργασίας των Υπηρεσιών του Δήμου.


Ο Δήμαρχος Άνδρου ευχαριστεί προσωπικά όσους συνέβαλαν καθοριστικά στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος και συγκεκριμένα:

1. Την Τράπεζα Eurobank, για τη δωρεάν παροχή γραφειακού εξοπλισμού και ιδίως την πρώην Διευθύντρια του υποκαταστήματος Άνδρου, Ιωάννα Σύρρου, για τη συνδρομή της στην υλοποίηση του αιτήματος,

2. Τη μεταφορική εταιρεία «Νίκος Δαμαλής», για τη δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού,

3. Την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries, για τη δωρεάν χορηγία εισιτηρίων μετακίνησης και μεταφοράς του εξοπλισμού και

4. Τον ιδιώτη Νίκο Πανταζή, για τη διάθεση -χωρίς κόστος- ιδιόκτητου χώρου, προκειμένου ο εξοπλισμός να φυλαχθεί, μέχρι την τελική τοποθέτησή του στα κτήρια του Δήμου.

1 Comment

  • Μπράβο για την κίνηση και τους επιχειρηματίες που δωρεάν βοήθησαν!!!
    Το ίδιο άρθρο προηγήθηκε σε άλλο site??? Σε σχόλιο αναφέρθηκε ότι μάλλον ζητήθηκαν σε αντάλλαγμα για την τοποθέτηση ΑΤΜ σε δημόσιο κτήριο στο Μπατσί – χωρίς μίσθωση του χώρου??? Είναι αληθής ή όχι η κίνηση αυτή. Εννοείται ότι υπάρχει και η χρονική διάρκεια της συγκεκριμένης χρήσης του ΑΤΜ καθώς ανανέωση σύμβασης κλπ. Από την μία είναι δημόσιο κτήριο με ότι συνεπάγεται και από την άλλη τα μεταχειρισμένα γραφεία, κομπιούτερ κλπ σαν χρηματική αξία σε σχέση με μίσθωση στον Δήμο, τι αποτέλεσμα φέρνουν???
    Όσο για τους ιδιώτες επιχειρηματίες δεν θεωρώ την συμμετοχή τους άνευ κέρδους.
    Επιπρόσθετα για το θέμα του κτηνιατρίου και καταφύγιου αδέσποτων ζώων στο χωριό Αλαδινού λέω μπράβο στους κατοίκους και στον πρόεδρο του συλλόγου που αντιδρούν στην δημιουργία του. Δεν είμαι ενάντιος να γίνει ένα τέτοιο έργο, αλλά πιστεύω ότι τέτοιες αποφάσεις ούτε καν πλειοψηφικά θα έπρεπε να παίρνονται. Φαίνεται ότι η απόφαση πάρθηκε ερήμην των κατοίκων και σίγουρα είναι μια δραστηριότητα ενοχλητική για μια ζωή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio