Νέα

Από σήμερα Τρίτη 23/2 /21 αρχίζει η κατασκευή κεντρικού δικτύου αποχέτευσης στη Μεσαριά

Εργασίες για την κατασκευή κεντρικού δικτύου αποχέτευσης στη Μεσαριά έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο, Τρίτη, από τις 08:30 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα, το τμήμα του δρόμου από την πλατεία Ηρώων της Μεσαριάς προς την Χώρα, θα μένει κλειστό, λόγω των εργασιών αυτών. Από τις 16:30 το απόγευμα μέχρι τις 08:30 της επομένης ο δρόμος θα είναι προσβάσιμος.

Ταυτόχρονα, εργασίες σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης θα εκτελούνται από δεύτερο συνεργείο στο τμήμα του δρόμου από την διασταύρωση των Μαινήτων με κατεύθυνση προς τη Χώρα. Στο εν λόγω σημείο ο δρόμος θα είναι ανοικτός, ως εκ τούτου παρακαλούμε για  την προσεκτική σας  διέλευση από αυτό.

 

Επιπλέον, συνιστάται:

  1. Η χρήση του περιφερειακού δρόμου, ως εναλλακτική διαδρομή μετάβασης σε ή επιστροφής από την Χώρα, καθόλον το διάστημα υλοποίησης των εργασιών. Ο περιφερειακός συνιστάται προς χρήση και από τους μονίμους κατοίκους της περιοχής.
  2. Η προσεκτική διέλευση των πεζών μονίμων κατοίκων της περιοχής από τα σημεία εργασιών και κυρίως κατά την διάρκεια αυτών.
  3. Η προσεκτική οδήγηση κατά τη διέλευση από τα σημεία εργασιών, στις ώρες πρόσβασης του δρόμου αυτού.

 

 

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 #menoumeasfaleis

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio