Νέα

Οι θέσεις του Κυκλαδικού Τουριστικού Δικτύου Άνδρου (CTN Andros) για το Χωροταξικό

Αξιότιμοι κ.κ,

Στο Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου (CTN Andros) από την ίδρυση μας εδώ και 4 χρόνια ένα σύνολο επιχειρήσεων από διάφορους τομείς επιχειρηματικότητας κινούμαστε προς ένα βασικό στόχο, την ενίσχυση και προώθηση του νησιού μας (και των επιχειρήσεων-μελών μας) ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχουμε δημιουργήσει δράσεις, έχουμε χορηγήσει δραστηριότητες, έχουμε προσφέρει εκατοντάδες δωρεάν γεύματα, διανυκτερεύσεις και μετακινήσεις ανθρώπων, ομάδων και φορέων για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Έχουμε μια εκτενή ατζέντα με πρόσθετες δράσεις και προωθήσεις που μπορούν να φέρουν στην Άνδρο μας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα δεδομένων όμως των συνθηκών δεν έχουμε τα ταμειακά αποθέματα για να τις πραγματοποιήσουμε όλες.

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε, 2 βδομάδες πριν ότι υπάρχει σε διαβούλευση το «Αξιολόγηση Αναθεώρηση & Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού & Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» η οποία και έχει ισχύ ως 10/03/21.

Ως φορέας του νησιού με μέλη επιχειρηματίες που έχουν στόχο την τουριστική ανάπτυξη του προορισμού μας μελετώντας από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης με διάφορους ειδικούς συνεργάτες μας προτείνουμε σημεία που η εκτίμηση μας είναι ότι θα διατηρήσουν την τουριστική ταυτότητα της Άνδρου ως τουριστικό προορισμό.

Απαγόρευση χωροθέτησης Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων εντός της χαρακτηρισμένης περιοχής NATURA 2000 που αλλοιώνουν το φυσικό περιβάλλον και την αυθεντικότητα του νησιού μας

Οι ήπιες μορφές τουρισμού ταιριάζουν με τον προορισμό μας και για τον λόγο αυτό εκτάσεις για τουριστικές μονάδες θα πρέπει να χωροθετηθούν και να προβλεφθούνε οι απαραίτητες υποδομές του κράτους με χαρακτηρισμό όλων των ζωνών δόμησης γεωργική-βιοτεχνική – βιομηχανική που απαιτούνται για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη .

Η δική μας συμμετοχή ως ΔΣ της εταιρείας είναι πάντα διαθέσιμη σε Δήμο και Περιφέρεια και συνεργαζόμενοι με όλους να πετυχαίνουμε τα καλύτερα για την Άνδρο.

Το Δ.Σ. του CTN Andros:

XPHΣTOΣ MΠAΛOΓIANNHΣ,   ΠPOEΔPOΣ
AΔOΛOPATA BEPNAPΔH- BAΛM,   ANTIΠPOEΔPOΣ
ΦIΛΛIΠAΣ ΠEPPAKH,        TAMIAΣ
ΣABBAΣ BΛAMHΣ,                           ΓPAMMATEAΣ
ΣΠYPOΣ TATAKHΣ,          MEΛOΣ
EYAΓ. KAKΛAMANH -ZAΪPH,      MEΛOΣ
ΔHMHTPHΣ MΠOΘOΣ,      MEΛOΣ

1 Comment

  • Δηλαδή σύμφωνα με τη θέση του Δικτύου αν κατάλαβα καλά ανεμογεννήτριες μπορούν να μπουν στο Βραχνού, τον Πιτροφό, πάνω από το Μπατσί, πάνω από το Γαύριο, στο Απροβάτου, στον Αγιο Πέτρο, αφού είναι περιοχές που δεν έχουν χαρακτηριστεί ΝΑΤΟΥΡΑ. Καλώς ήρθες λοιπόν τουριστική ανάπτυξη!!!! Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί το Δίκτυο θέλει και τον αναπτυξιακό οργανισμό που τόσο σφόδρα επιθυμεί και ο ΛΟΤΣΑΡΗΣ. Είναι και οι δύο υπερασπιστές της ίδιας άποψης. Να μη μπουν ανεμογεννητριες μόνο στις περιοχές ΝΑΤΟΥΡΑ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio