Νέα

Η Βρετανική Daily Telegraph διαλέγει την Άνδρο στα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά και την προτείνει για πεζοπορία

Μετά  τη διάκριση στο Vagabond της Δανίας, η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Άνδρου συνεχίζει να συνεργάζεται με τουριστικούς φορείς και  να ενημερώνει Γραφεία ΕΟΤ και τουριστικούς συντάκτες. Αυτή τη φορά η Άνδρος συγκαταλέγεται σε μία ακόμη σημαντική λίστα με προτεινόμενα Ελληνικά νησιά. Η εμβληματική Βρετανική Daily Telegraph προτείνει την Άνδρο ως το καλύτερο Ελληνικό νησί για τη πεζοπορία και τη συγκαταλέγει ανάμεσα στα 15 καλύτερα Ελληνικά νησιά https://www.telegraph.co.uk/travel/family-holidays/perfect-greek-island-15-favourites/ για να επισκεφθεί κανείς μετά την πανδημία.

 

Με το σκεπτικό πως η πανδημία επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητες για τα ταξίδια, ο συντάκτης του αφιερώματος θεωρεί πως το νησί δεν ανήκει στις συμβατικές Κυκλάδες. Η πυκνή βλάστηση της Άνδρου και η ναυτική της ιστορία έδωσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μία αυθεντικότητα που δεν υπάρχει αλλού. Στο πλαίσιο αυτό, το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών πρωταγωνιστεί, ειδικά σε μία περίοδο που οι δραστηριότητες στη φύση αποτελούν την καλύτερη θεραπεία!

Νίκος Μουστάκας , πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Άνδρου

1 Comment

  • Μπράβο κύριε Μουστάκα.
    Είναι πολύ θετικό που αναγνωρίζεται κι εσείς το κεφάλαιο του περιβάλλοντος της Άνδρου και τις προοπτικές ανάπτυξης εναλλακτικού περιπατητικου τουρισμού κλπ.
    Αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση και τις δράσεις σας για την προστασία της ταυτότητας της Άνδρου. Αναμένουμε τις θέσεις σας για τις πρόσφατες καταστροφές που όλοι είδαμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio