Νέα

Τα καμένα σε Κατάκοιλο, Ρέματα, Ατένι και Λεύκα

3 Σχόλια

  • Απέραντη θλίψη!
    Αγανάκτηση και οργή για τους ηθικούς αυτουργούς, αλλά και τους ντόπιους με πολύ ρηχή σκέψη “μπουρλοτιέρηδες “

  • Δυστυχώς δεν είναι από ντόπιους τώρα …. δεν υπάρχει λόγος να κάψει κανένας για χόρτονομή καθότι δεν φυτρώνει αυτήν εποχή . Συνήθως από Δεκέμβριο μέχρι τέλη Γενάρη είναι για αυτό το σκοπό. Η περιοχή που κάηκε δεν έχει οικόπεδο ενδιαφέρον . Άρα γιατί να το κάψουν ; Κάτι άλλο υπάρχει που επί του παρόντος δεν είναι ορατό . Πιστεύω σύντομα θα δούμε το γιατί . Τώρα όμως μια μικρή έστω νεροποντή μπορεί να στείλει το Ατενη στην θάλασσα για ψάρεμα……από εδώ και πέρα για κάποιο εύλογώ διαστημα τα πράγματα θα είναι δύσκολο για όλους εμάς που έχουμε κτηματικές εκτάσεις πλαισίων των καμένων περιοχών διότι τα κοπάδια θα κάνουν επιδρομές προς μέρη που έχουν τροφική ύλη .

  • Κρανίου τόπος ……πόσο λυπάμαι και τα ζωάκια για αναζήτηση πράσινου φύλλου για να φάνε .Κρίμα το νησί μας δέχεται ”επιδρομή” άγνωστο γιατί. Και βγαίνουν πολλοί και λένε ότι τους κατέβει. Ανέκαθεν αυτή την εποχή δεν ”καίνε’ ‘τα χωράφια για να βγάλουν χόρτα. Άραγε θα βρεθούν οι εμπρηστές;;σαν το 2012 που το έκαναν οι Γάλοι τουρίστες !!!!!!!!!!!!!!!!!!και παρ ολίγο να καούν τόσα χωριά. Μην το ξεχνάμε…….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio