Νέα

Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε άνεργους ναυτικούς λόγω Εορτών Πάσχα 2021

 

Το Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου ενημερώνει τους άνεργους ναυτικούς για τη διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης λόγω των εορτών του ΠΑΣΧΑ 2021, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα κατά την διαδικασία υποβολής των απαιτούμενων για έλεγχο δικαιολογητικών.

Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών για έλεγχο είναι αποκλειστικά για το διάστημα, από 06/04/2021 έως και 28/04/2021.

ΠΟΣΑ

α. στους έγγαμους ή έγγαμες ή έχοντες προστατευόμενα τέκνα: 350,00 € (τριακόσια πενήντα ευρώ)

β. στους άγαμους ή άγαμες : 300,00 € (τριακόσια ευρώ)

Παρακαλούμε να τηρηθούν κατά γράμμα οι εξής οδηγίες:

ΒΗΜΑ 1ο : Κατάθεση Δικαιολογητικών Στο Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου

Κάθε ναυτικός εισέρχεται στην ιστοσελίδα του Oίκου Nαύτου και στην συνεχεία στην ανακοίνωση με τίτλο «ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2021 – ΟΔΗΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» εκεί θα βρει για να εκτυπώσει το αρχείο μορφής PDF με ΘΕΜΑ : «ΈΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 2021» ή στο τέλος της παρούσας (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ) συμπληρώνει τα στοιχεία του, την υπογράφει και μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα οποία αναγράφονται και στο κάτω μέρος τις αίτησης) ,τα συμπεριλαμβάνει σε σφραγισμένο φάκελο μεγέθους Α4 και αναγράφει επάνω το ονοματεπώνυμο του και τον ΑΜΗΝΑ. Τέλος προσέρχεται στο  Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ για να τα καταθέσει.

ΒΗΜΑ 2ο : Aποδεικτικά Mετακίνησης

Κάθε ναυτικός τηλεφωνεί στο  Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00- 14:00) στο τηλέφωνο 22820 22250 και κλείνει ραντεβού για την προσέλευσή του και την κατάθεση των δικαιολογητικών. Κατόπιν στην «Πρόσκληση Κατάθεσης Δικαιολογητικών Για Το Δώρο Πάσχα 2021», που θα βρείτε στο τέλος της παρούσας (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι) συμπληρώνει τα στοιχεία του την ημερομηνία και το υπογράφει κάτω αριστερά, τέλος το εκτυπώνει και το έχει μαζί του προς επίδειξη στις ελεγκτικές αρχές μαζί με την αστυνομική ταυτότητα και το ναυτικό του φυλλάδιο. Στην συνεχεία θα πρέπει ο ναυτικός να στείλει το απαραίτητο SMS στο 13033 με κωδικό 3 και τα λοιπά στοιχεία του, που απαιτούνται σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τα περιοριστικά μέτρα μετακίνησης.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ Η , ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ.

                                                          ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ & ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Π.Ο.Ν ΑΝΔΡΟΥ

 Πλωτάρχης Λ.Σ ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

 Η εγκύκλιος:

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ 2021 ΑΔΑ ΩΑΩΞ469ΗΞΞ-Υ17

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio