Νέα

4 τα κρούσματα την Άνδρο λέει ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 17/5, τηλεκπαίδευση σε Κόρθι Γαύριο τη Τρίτη και δωρεάν rapid tests σε όλη την Άνδρο αυτή την εβδομάδα.

4 τα κρούσματα στην Άνδρο που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

 

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα και αύριο Τρίτη, 18.05.21, σε σχολικές μονάδες του Κορθίου και Γαυρίου, καθώς πρέπει να συμπληρωθούν 24 ώρες από την εφαρμογή των απολυμάνσεων πριν την επαναλειτουργία αυτών.

 Ως εκ τούτου, με Απόφαση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, αναστέλλεται αύριο Τρίτη, 18.05.21, η φυσική παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΘΙΟΥ, στο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΓΑΥΡΙΟΥ, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΑΥΡΙΟΥ και στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ- ΛΤ ΓΑΥΡΙΟΥ, λόγω εφαρμογής προγράμματος απολύμανσης κατά της Covid19.

Η εκπαιδευτική λειτουργία σε αυτά δε θα διακοπεί, αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

Δωρεάν Rapid tests στην Άνδρο αυτή την εβδομάδα προγραμματίζει ο Δήμος Άνδρου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας.

Η δειγματοληψία θα πραγματοποιείται:

  • Την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, στο Κόρθι (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο): από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι,
  • Την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, στο Λιμάνι Γαυρίου (πλησίον πιάτσα ταξί): από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
  • Την Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 στη Χώρα (Πλατεία Γηροκομείου): από τις 11 το πρωί έως και τις 3 το μεσημέρι,

Όσοι προσέλθουν, θα πρέπει:

Να γνωρίζουν τον προσωπικό τους Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (ΑΜΚΑ) ή να φέρουν απαραίτητα Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο.

 

H τήρηση μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση των αποστάσεων) έναντι της Covid-19 από τους πολίτες είναι υποχρεωτική.

 

#menoumeasfaleis

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο