Νέα

Προβληματική ακόμα η λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο

 

Συνεχιζόμενη προβληματική η  λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο.

και ο Αντιδήμαρχος στέλνει ακόμα μία επιστολή στη Digea:

 

Κυρίες, Κύριοι,

Στην υπ’ αριθ. 4976/12.05.2021 επιστολή μας με θέμα «προβληματική λήψη τηλεοπτικών σταθμών στην Άνδρο», όπως και με τα προηγούμενα έγγραφά μας, θίξαμε το πρόβλημα του τηλεοπτικού σήματος.

Επανερχόμαστε εκ νέου με φωτογραφικό, επισυναπτόμενο υλικό, που καταμαρτυρεί την προβληματική εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος σε όλη την Άνδρο (από τη θέση του πομπού Αγίας Μαρίνας, Άνδρος), γεγονός που δε συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν.

 

Σας μεταφέρουμε τη δυσφορία κατοίκων, πολιτών και επισκεπτών από κάθε περιοχή του νησιού, η οποία γιγαντώνεται όσο παραμένει προβληματική η λήψη του σήματος σε όλο το νησί.

 

Επισυνάπτουμε την ανωτέρω επιστολή και αιτούμαστε εκ νέου την άμεση παρουσία τεχνικού κλιμακίου της εταιρείας σας στην Άνδρο.

Είναι απόλυτη ανάγκη να θέσετε το πρόβλημα σε πρώτιστη προτεραιότητα επιλύοντας αμελλητί το ζήτημα, με δεδομένο ότι η εταιρεία σας είναι ο αποκλειστικός  αρμόδιος για το θέμα φορέας.

 

Σε αναμονή απάντησης,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio