Νέα

Γιώργος Χατζημάρκος: “Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 14–20 ο Χ.Υ.Τ. και η μονάδα κομποστοποίησης στερεών αποβλήτων Άνδρου”

Με ανάρτηση του στο facebook τη Δευτέρα το πρωί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος ανήγγειλε “Υπέροχο ξεκίνημα εβδομάδας, με την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ 14-20 του ΧΥΤ και της Μονάδας Κομποστοποίησης Στερεών Αποβλήτων της Ανδρου.
Μετέφερα την είδηση, στον Δήμαρχο Ανδρου Δημήτρη Λοτσάρη και τον Επαρχο Δημήτρη Λάσκαρη, που δούλεψαν πολύ τον τελευταίο χρόνο για αυτόν τον στόχο στο πλευρό του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου, μαζί με την δέσμευση οτι θα προχωρήσει και η δημοπράτηση του έργου, απο τον δικαιούχο ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου α.ε., το φθινόπωρο.
Πάρα πολλά χρόνια, μεγάλος αριθμός αιρετών της Ανδρου αγωνίστηκε για αυτό το έργο. Ο π. Δήμαρχος Θεοδόσης Σουσούδης,
ο τότε Επαρχος και σημερινός Δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης, ο αείμνηστος Δήμαρχος Γιάννης Γλυνός και ο τότε συνεργάτης του Νίκος Θεολόγου.
Η απόφαση ένταξης του έργου, που έχει συνολικό προϋπολογισμό 11,87 εκ. € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ 2014-2020, ανοίγει τον δρόμο για την δημοπράτηση του.
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε στην χώρα μας οτι το περιβάλλον κινδυνεύει και απο την καθυστέρηση, λόγω πάλης, στην λήψη των αναγκαίων αποφάσεων. Δεν υπήρξε κάπου απόφαση χωροθέτησης χωρίς δικαστικές διαμάχες, διχασμό και πολιτικό πόλεμο. Ομως, οι υποδομές που έχουμε ανάγκη δεν μπορούν να είναι ιπτάμενες ή να βρίσκονται όλες “αλλού”.
Καλή Εβδομάδα,
Προχωράμε ✌

1 Comment

  • Αυτός που δεν έλεγε καλημέρα στον Σουσουδη, τον ευχαριστεί πρώτο πρώτο…..χμμμμμ μήπως για να ξεφορτώσει το πολιτικό κόστος από τον φιλτατο του Λοτσάρη, που πήρε το δαχτυλιδι κι όλη την αμαρτία του Γλυνού για την Πλουσκα; Γιατί καλή κουβέντα για τον Σουσουδη δεν ακούς από αυτά τα παιδιά. Και να ρωτήσω, καλοπροαίρετα και ξεκάθαρα: ο νυν επαρχουλης δεν είδε δεν άκουσε και δεν γνωρίζει τίποτα επί του θέματος; Είχε δύο χρόνια να εκφραστεί ελεύθερα με τους άριστα συνεργαζόμενους και στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio