Νέα

Άνοιξε στο Γαύριο το κατάστημα του Ελληνικού Κτηματολογίου

Οργανώθηκε και άνοιξε στο Γαύριο από την Δευτέρα 5/7/21, το κατάστημα του Ελληνικού κτηματολογίου.
Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την Άνδρο και θα αναλάβει την κτηματογράφηση ολοκλήρου του νησιού.
Βρίσκεται στον παράλληλο δρόμο της παραλιακής οδού δίπλα από το Νέο Δημοτικό Σχολείο. Το ωράριο του γραφείου είναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 8πμ – 16μμ που κάθε Τετάρτη θα παρατείνεται μέχρι τις 20μμ.

Οι δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν από 5/7/2021 – 5/10/2021, εκτός αν πρόκειται για κατοίκους του εξωτερικού οπότε το περιθώριο για αυτούς είναι 6 μήνες δηλ. μέχρι 5/1/2022.

Οι Ανδριώτες όμως που ζουν στην Αθήνα μπορούν να εξυπηρετούνται, από το κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αμβροσίου Φραντζή 48 και Αμεινοκλέους στο Νέο Κόσμο.

Η επίσκεψη στο γραφείο, για κατάθεση δήλωσης και δικαιολογητικών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να γίνει και ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr. Τα τηλέφωνα πληροφοριών είναι το 8014000100 και το 2316005400.
Επίσης υπάρχει και η WEB εφαρμογή kthma. gr που μπορεί μέσω SMS ή email να σας στείλει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, εκτός από την δήλωση που συμπληρώνει ο καθένας εκείνη την στιγμή είναι :
α) Απλό φωτοαντίγραφο του τίτλου. (πχ συμβόλαιο)
β) Απλό φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού εγγραφής στο υποθηκοφυλακείο.
γ) Στοιχεία για τον εντοπισμό του ακινήτου.
δ) Απλό φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
ε) Απλό φωτοαντίγραφο εγγράφου πού να αποδεικνύει τον ΑΦΜ(πχ λογαριασμός ΔΕΗ).

5 Σχόλια

  • Ποιο ανόητο πλάσμα σκέφτηκε ότι στο Γαύριο και όχι στην Χώρα έπρεπε να λειτουργήσει το Κτηματολόγιο;

  • Πολύ μυαλό είχε αυτός που όρισε να λειτουργήσει το Κτηματολόγιο στο Γαύριο και μάλιστα σε μήνες με τουριστική κίνηση Η Χώρα δεν ήταν προσφορότερη περιοχή;;;άντε να φύγεις από το Κόρθι να πας στο Γαύριο……μπράβο ρε μυαλό ………Κουκούτσι…..

  • Για πες εσύ ””’SK”” γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι ΗΥ;;;είτε θα πρέπει να πληρώσουν και λογιστή συν το κόστος της εγγραφής στο Κτηματολόγιο;;;απλά πράγματα έτσι”’ αστροπελέκι”’;;;;κάτι τέτοιοι σαν του λόγου σου με τις ”’εξυπνάδες” ‘τους παιδεύουν τον κόσμο. Ήθελα να ήξερα αυτός που πρότεινε το Γαύριο είχε στο μυαλό του αυτά που γράφεις;;;;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio