Νέα

Andros Tennis Open 2021: Οι αγώνες της Τρίτης 10 και της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 , 

Συνεχίζει ακάθεκτη η Φαίδρα Καμπάνη.

Μια νέα εντυπωσιακή νίκη προστέθηκε στο παλμαρέ της Φαίδρας Καμπάνη το απόγευμα της Τρίτης 10/8/21, στο τουρνουά τένις της Άνδρου που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Bibiana tennis Club. Η Ανδριώτισα τενίστρια νίκησε την Alexia Delcaure με 2-0 σετ χωρίς να χάσει ούτε ένα γκέιμ δείγμα της καταλυτικής  διαφοράς με την αντίπαλό της. Ο επόμενος αγώνα της Φαίδρας Καμπάνη θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Αυγούστου και θα είναι πρωϊνός με αντίπαλο την Κωνσταντίνα Σταθοπούλου.

Καμπάνη Φαίδρα – Alexia Delcoure 2-0 (6-0,6-0)

Φαίδρα Καμπάνη

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι ο Bertrand Delcoure διέσωσε το οικογενειακό γόητρο με τη νίκη του 2-0 σετ απέναντι στον Σταύρο Μποζίκη που μπόρεσε όμως να αποσπάσει συνολικά πέντε γκέιμ.

Σταύρος Μποζίκης – Bertrand Delcoure 0-2 (2-6, 3-6).

Σταύρος Μποζίκης

 

Bertrand Delcoure

 

Τετάρτη 11 Αυγούστου 

Νίκες για Μπαλή, Πατίλα και Καρρά 

 

 

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας  ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα και έληξε με συνοπτικές διαδικασίες υπέρ του Θεόδωρου Μπαλή αφού ο Στρατόνικος Παπαδόπουλος δεν πρόβαλλε καμιά αντίσταση κερδίζοντας ένα μοναδικό γκέιμ στο δεύτερο σετ.

Μπαλής Θεόδωρος vs Παπαδόπουλος Στρατόνικος 2-0 (6-0, 6-1).

Στο δεύτερο παιχνίδι η νίκη κατακυρώθηκε άνευ αγώνα στον Πατίλα Στέφανο γιατί ο αντίπαλός του Κάρλος Μίλτος δεν προσήλθε στο γήπεδο.

Ο τρίτος αγώνας ήταν ο καλύτερος των μέχρι στιγμής αγώνων γιατί και οι δύο αντίπαλοι διεκδίκησαν με πάθος τη νίκη και μπορεί το 1-6 του δεύτερου σετ να δείχνει το αντίθετο, όμως όλα τα γκέιμ ήταν γεμάτα και στα όρια του μπρέικ.

Μήλας Γεώργιος  vs Καρράς Ορφέας 0-2 (5-7, 1-6)

Καρράς Ορφέας

Μήλας Γεώργιος

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

10:30  Σταθοπούλου Κων/ντίνα  vs Καμπάνη Φαίδρα

19:00  Louis Alexis Luchtenberg vs Hector

20:30  Laurant Buiatti vs Ιωάννου Δήμος

22:00 Χαβούζης Λευτέρης vs Σκοταράς Νίκος

Από το σάιτ:

Αθλητικά Νέα στις Κυκλάδες

Αφήστε ένα σχόλιο