Νέα

Λιμεναρχείο Άνδρου: καθαρισμός παραλίας Μπατσίου τη Τρίτη 28/9.2021

  1. Στο πλαίσιο πρόληψης της Υπηρεσίας μας σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και αντιμετώπισης περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης, σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 28-07-2021 και περί ώρα 11:00 στην παραλία Μπατσίου Άνδρου θα πραγματοποιηθεί υπό τον συντονισμό της Υπηρεσίας μας σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, την μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου – Andros routes» και το Δημοτικό Σχολείο Μπατσίου Άνδρου, παράκτιος καθαρισμός
  2. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω δράση έχει συμπεριληφθεί στην παγκόσμια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού ακτών του Οργανισμού «Ocean Conservancy» που συντονίζει στη Χώρα μας, η Ελληνική Ένωση Προστασία Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMEPA), και έχει αναρτηθεί και στην επίσημη ιστοσελίδα της, καλώντας όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν, και προβάλλοντας το νησί της Άνδρου ως σημείο ενεργούς εθελοντικής δράσης για καθαρές ακτές και θάλασσες.

 

  • Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΡΑΨΙΤΗΣ Θεόδωρος

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio