Νέα

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ψυχική Ανθεκτικότητα εν μέσω κρίσης»

Η ψυχική ανθεκτικότητα είναι η διαδικασία της θετικής προσαρμογής παρά την ύπαρξη δύσκολων συνθηκών. Η ψυχική ανθεκτικότητα δε σημαίνει ότι το άτομο δεν επηρεάζεται από τις δύσκολες καταστάσεις αλλά ότι δεν καταρρέει ψυχολογικά, ακόμη και όταν έχει έντονα αρνητικά συναισθήματα.

Η πανδημία του Covid-19 αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση του σύγχρονου κόσμου, με ανησυχητικές επιπτώσεις, τόσο στην ατομική και συλλογική υγεία, όσο και στην κοινωνική και ψυχική σφαίρα. Η προσαρμογή στις παρούσες συνθήκες αποτελεί ομολογουμένως πρόκληση για όλους μας. Επομένως, η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας  αποκτά κεντρική σημασία.

Η  Α.Μ.Κ.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Ημέρας «Γαλήνη» διοργανώνουν , μέσω της πλατφόρμας Zoom,  δωρεάν  με θέμα : «Ψυχική Ανθεκτικότητα εν μέσω κρίσης»με στόχο  την ψυχική ενδυνάμωση των συμμετεχόντων  ως προς τη διαχείριση των επιπτώσεων του κορονοϊού αλλά και καθημερινών ζητημάτων εν γένει.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του  Webinar  είναι η Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.00-13.00.

link zoom :  https://us02web.zoom.us/j/9060748362?pwd=V3NibGIya0xqR0JVdllLTXpDc1lEZz09

Meeting ID : 906 074 8362

Passcode : 982577

*Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους  μέσω e-mail στο:  [email protected]com (ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας)

Αφήστε ένα σχόλιο