Νέα

Διαδικτυακό σεμινάριο: «Ψυχική Ανθεκτικότητα εν μέσω κρίσης»

Η ψυχική ανθεκτικότητα είναι η διαδικασία της θετικής προσαρμογής παρά την ύπαρξη δύσκολων συνθηκών. Η ψυχική ανθεκτικότητα δε σημαίνει ότι το άτομο δεν επηρεάζεται από τις δύσκολες καταστάσεις αλλά ότι δεν καταρρέει ψυχολογικά, ακόμη και όταν έχει έντονα αρνητικά συναισθήματα.

Η πανδημία του Covid-19 αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση του σύγχρονου κόσμου, με ανησυχητικές επιπτώσεις, τόσο στην ατομική και συλλογική υγεία, όσο και στην κοινωνική και ψυχική σφαίρα. Η προσαρμογή στις παρούσες συνθήκες αποτελεί ομολογουμένως πρόκληση για όλους μας. Επομένως, η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας  αποκτά κεντρική σημασία.

Η  Α.Μ.Κ.Ε. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Ημέρας «Γαλήνη» διοργανώνουν , μέσω της πλατφόρμας Zoom,  δωρεάν  με θέμα : «Ψυχική Ανθεκτικότητα εν μέσω κρίσης»με στόχο  την ψυχική ενδυνάμωση των συμμετεχόντων  ως προς τη διαχείριση των επιπτώσεων του κορονοϊού αλλά και καθημερινών ζητημάτων εν γένει.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του  Webinar  είναι η Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.00-13.00.

link zoom :  https://us02web.zoom.us/j/9060748362?pwd=V3NibGIya0xqR0JVdllLTXpDc1lEZz09

Meeting ID : 906 074 8362

Passcode : 982577

*Οι ενδιαφερόμενοι  παρακαλούνται να ενημερώσουν για τη συμμετοχή τους  μέσω e-mail στο:  [email protected].com (ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας)

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio