Νέα

Δήμαρχος Άνδρου: “Κανένα πρόβλημα δεν λύθηκε από τους απόντες!

Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης: 

” Ένα από τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου ήταν και αυτό της αντικατάστασης της Δημοτικής Συμβούλου κας Αναστασίας Μαμάη λόγω των συνεχόμενων απουσιών από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Άνδρου. Κανένα πρόβλημα δεν λύθηκε από τους απόντες!

Ελπίζω οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης να τιμήσουν τους Ανδριώτες που τους εμπιστεύτηκαν και να επανέλθουν στον θεσμικό τους ρόλο. Το να συμμετάσχεις στην μια από τις δέκα επιτροπές ως εκπρόσωπος μίας παράταξης δεν προσφέρεις, δείτε το απόσπασμα από το βίντεο του δημοτικού συμβουλίου της 11 Μαρτίου 2022″ 

 

1 Comment

  • Παρακαλείται ο κύριος Λοτσάρης να μας ενημερώσει επακριβώς για τα συμβούλια που πραγματοποιήθηκαν ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Ημερομηνίες και θέματα. Δια περιφοράς, για όσους δεν γνωρίζουν, σημαίνει: διαβάζεις τα θέματα, δεν γίνεται συζήτηση και απλώς ψηφίζεις, χωρίς διευκρινήσεις χωρίς δημοσιότητα. Στέλνεις ένα μήνυμα με την ψήφο σου…..(προτιμάται η θετική…).
    Παλιότερα γινόταν με ένα τηλεφώνημα , για απλά θέματα (συλληπητή΄ρια, συγχαρητήρια, αλλαγή μιας-δυο λέξεων σε προηγούμενη απόφαση).

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio