Νέα

Επίσκεψη αξιωματικών της Πυροσβεστικής στην Άνδρο

 

Το νησί μας επισκέφτηκαν τη Κυριακή 13.03.2022 ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης Υποστράτηγος, Δημοσθένης Μπουντουράκης,  καθώς και ο Διευθυντής Περιφερειακής Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Μπάλσης. Ακολούθησε σύσκεψη στο συνεδριακό χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Άνδρου με την παρουσία των δυο ανωτέρω αξιωματικών και με τη συμμετοχή των Δημήτρη Πρινιωτάκη και Ελένης Ζινάπη από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, του Νικόλαου Χαζάπη από τον ΣΕΔΑ, της Γεωργίας Κανδυλιάρη από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου και του Θεόδωρου Κραψίτη από το Λιμεναρχείο Άνδρου. Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Τηνιακός και η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Σαραβάνου.

Ο κ. Δ. Τηνιακός, αφού καλωσόρισε τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής που επισκέφθηκαν το νησί μας, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες και προμήθειες οι οποίες έχουν προχωρήσει από το Σεπτέμβρη του 2019 μέχρι και σήμερα, όπως η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, η συντήρηση και προμήθεια πυροσβεστικών κρουνών κ.λ.π. Αναφέρθηκε διεξοδικά τόσο στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια πλήττουν το νησί μας με αποκορύφωμα τον τελευταίο χιονιά, όσο και τις μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπους και περιουσίες. Τόνισε την άριστη συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομία, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, τον ΣΕΔΑ, την Εθνοφυλακή, καθώς και με ιδιώτες που επέτρεψαν την επιτυχή αντιμετώπισή τους. Οι δύο αξιωματικοί της Πυροσβεστικής από την πλευρά τους, έδειξαν ότι έχουν πλήρη εικόνα για το νησί και για τις ιδιαιτερότητές του. Επιπλέον πρότειναν μέτρα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας.

Κλείνοντας ο Αντιδήμαρχος, κ. Τηνιακός παρέδωσε αναμνηστικά στους δύο αξιωματικούς και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio