Νέα

Μετά από απουσία δύο χρόνων, η ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών της Animal Action Hellas (Greek Animal Welfare Fund) θα βρίσκεται στην Άνδρο στις 25-27 Μαρτίου 2022,

Μετά από δύο χρόνων απουσία λόγω covid- 19, έρχεται η ομάδα Φροντίδας Ιπποειδών της Animal Action Hellas (Greek Animal Welfare Fund) προγραμματίζει να επισκεφθεί την Άνδρο στις 25-27 Μαρτίου 2022, για να φροντίσει τα ιπποειδή εργασίας του νησιού.

Ένα από τα προγράμματα της Animal Action είναι το Πρόγραμμα Φροντίδας Ιπποειδών, το οποίο προσφέρει εξειδικευμένες κτηνιατρικές, πεταλωτικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες στα ιπποειδή εργασίας, καθώς και επιτόπου ενημέρωση και εκπαίδευση των ιδιοκτητών τους (ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν πότε πρέπει να καλούν τον κτηνίατρο, πότε μπορούν να δράσουν μόνοι τους και ποιoς είναι ο σωστός τρόπος διατροφής και περιποίησης των ζώων τους, με ό,τι αυτό περιλαμβάνει, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς το επίπεδο ευζωίας των ζώων).

Η ομάδα επισκέπτεται το νησί μετά από πρόσκληση και οργάνωση τοπικών εθελοντών, από το 2008.  Έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους εθελοντές και υπολογίζουν να φροντίσουν περίπου 80 ιπποειδή εργασίας στο νησί της Άνδρου.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

#menoumeasfaleis#

Επειδή προβλέπεται μεγάλη η συμμετοχή μετά από 2 χρόνια απουσίας, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ιπποειδών εργασίας να δηλώσουν έγκαιρα τα προς εξέταση τετράποδα, ώστε να καταρτιστεί έγκαιρα και το πρόγραμμα διαδρομής των κτηνιάτρων σε όλο το νησί.

Χορηγίες οποιουδήποτε ποσού και προσφορές γευμάτων γίνονται ευχαρίστως δεκτές από τον διοργανωτή  της εκστρατείας αυτής

Το βίντεο VangLouk από την επίσκεψη των κτηνιάτρων το 2009

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio