Νέα

Ο Ανδριώτης Νικόλαος Πολέμης Υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος

 

Στις κρίσεις των ανωτέρων αξιωματικών του για το 2022 προχώρησε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή.

Μετά από σύγκληση του Συμβουλίου Ανώτατων Κρίσεων του Λιμενικού υπό την προεδρία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και με εισηγητή τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος εκρίθησαν οι νέοι Υποναύαρχοι ΛΣ, μεταξύ άλλων είναι ο Κυκλαδίτης Νικόλαος Πολέμης.

ΠΑΝΤΑΖΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΜΑΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΕΪΖΗΣ ΔΡΟΣΟΣ

 

Γεννημένος στην Άνδρο το 1967, είναι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης  και Πολιτικών Επιστημών, με ειδίκευση στις Διεθνείς σχέσεις , της Νομικής Σχολής/Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και πιλότος αεροπλάνων και ελικοπτέρων.

Είναι παντρεμένος με Συριανή γυναίκα και έχει υπηρετήσει στον παρελθόν στο Λιμεναρχείο Σύρου, στην 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ (Σύρος) και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων

Το 1993 εισήλθε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων αποφοιτώντας το 1995 με βαθμό του Σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος. Έχει υπηρετήσει,  στο Λιμεναρχείο Σύρου, στη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας, στη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας ενώ το 1997 έλαβε εκπαίδευση Χειριστού Αεροπλάνων σταθερών πτερύγων από την 360 Μ.Α.Ε/ Σχολή Ικάρων.

Ομοίως  το 1999 έλαβε εκπαίδευση χειριστού ελικοπτέρων από την σχολή της Αεροπορίας Στρατού/Στεφανοβίκειο. Υπηρέτησε στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων Λ.Σ και στις Μοίρες Αεροπλάνων  και Ελικοπτέρων  Λ.Σ ως  Συγκυβερνήτης  και Κυβερνήτης.  Έλαβε μετεκπαίδευση  σε σχολεία της Σχολής Πολέμου Αεροπορίας Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης  και Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.  Το 2004 εκπαιδεύτηκε στις εγκαταστάσεις της Eurocopter ως Κυβερνήτης επί των Νεοπαραληφθέντων ελικοπτέρων AS- 365N3 Aegean Dolphin, ένεκα διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004

Από το έτος 2010 με το βαθμό του Αντιπλοιάρχου υπηρέτησε στην 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ (Σύρος) και ως Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου/Σχολή Πλοιάρχων. Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Μιλάει Αγγλικά και είναι παντρεμένος,  πατέρας δυο παιδιών.

Συγχαρητήρια στον δικό μας Νικόλαο Πολέμη οποίος αποτελεί τιμή για τις Κυκλάδες μας, οποίος ακολουθεί μια λαμπρή σταδιοδρομία και εκ του αποτελέσματος οι κόποι του ανταμείβονται, καθώς υπηρετεί με συνέπεια, εργατικότητα, αποδοτικότητα και υπευθυνότητα.

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio