Νέα

Δράσεις για γονείς και μαθητές Λυκείου σχετικές με το άγχος των εξετάσεων

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στο πλαίσιο των παρεμβάσεων με κεντρικό θέμα το Άγχος των Εξετάσεων διοργανώνει δύο δράσεις για γονείς και μαθητές. Συγκεκριμένα:

·         Η δράση που απευθύνεται στους μαθητές/τριες Λυκείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, 11:00- 13:30, με τίτλο: «Μην Ψαρώνεις… μονάχα Εξετάσεις είναι».

&

·         Ενώ για τους γονείς των μαθητών Λυκείου θα πραγματοποιηθεί την Δεύτερα 4 Απριλίου 18.00-20.30., με τίτλο: «Κατανοώντας το άγχος, γίνομαι στήριγμα για το παιδί μου»

ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ:

Το εργαστήριο με τίτλο «Μην Ψαρώνεις… μονάχα Εξετάσεις είναι» έχει στόχο την επεξεργασία θεμάτων που σχετίζονται με το άγχος των εξετάσεων και εξοικείωση με ασκήσεις χαλάρωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στον  σύνδεσμο εγγραφής του zoom έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022. Το εργαστήριο είναι επανάληψη προηγούμενου εργαστηρίου λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των μαθητών. Όσοι μαθητές το παρακολούθησαν στις 23 Ιανουαρίου 2022, δεν χρειάζεται να δηλώσουν πάλι συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των επόμενων εργαστηρίων

ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ:

Η συνάντηση με τίτλο: «Κατανοώντας το άγχος, γίνομαι στήριγμα για το παιδί μου» έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων μαθητών/τριών Λυκείου των Κυκλάδων, σε πληροφορίες σχετικές με το άγχος των εξετάσεων, καθώς και σε τρόπους διαχείρισης και στήριξης των παιδιών τους την περίοδο της προετοιμασίας τους.

 Οι ενδιαφερόμενοι γονείς χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής του zoom έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022. 

Περισσότερες πληροφορίες στο 2281085149, καθημερινά 9.00-15.00.

http://thiseaskyklades.gr/?p=5530

http://thiseaskyklades.gr/?p=5547

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio