Νέα

Δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης του Πιτροφού

Σε δολιοφθορά του δίκτυου ύδρευσης του νησιού μας προχώρησαν άγνωστοι τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα έκλεισαν κεντρική βάνα νερού στην περιοχή του Πιτροφού, με συνέπεια να αδειάσει η δεξαμενή και να μείνει χωρίς νερό τμήμα του Πιτροφού και η περιοχή Σταυροπέδας.

Τέτοια φαινόμενα είναι απαράδεκτα κάνουν κακό στο νησί μας, ταλαιπωρούν μόνιμους κάτοικους και επισκέπτες. Καλώ όλους τους συνεργάτες του Δήμου και όλους τους κατοίκους να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση και να ενημερώνουν τις αρχές για οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθούν.

Ενημερώνω δε ότι θα καταθέσω μήνυση κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσω από την αστυνομικές αρχές να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Το νησί αφήνει πίσω του το χθες και μαζί όσους με τέτοιες μεθόδους πιστεύουν ότι μπορούν να εκβιάζουν να φοβίζουν και να κάνουν την κοινωνία να αγανακτεί.  Εμείς μαζί με όλους τους κατοίκους προχωράμε μπροστά εκσυγχρονίζοντας το νησί και αφήνοντας στο χθες τέτοιες νοοτροπίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 Comment

  • Αφού γίνεται κουβέντα για το νερό στην Άνδρο, θα μπορούσατε κύριε Λοτσάρη να μας ενημερώσετε αν και πότε καθαρίστηκε κάθε δεξαμενή ύδρευσης των χωριών της Άνδρου καθώς και αν γίνεται έλεγχος για την προέλευση του νερού με το οποίο γεμίζονται οι πισίνες, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν χρησιμοποιείται το νερό της ύδρευσης γι αυτόν τον σκοπό;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio