Νέα

Έρευνα ψηφιακών αναζητήσεων για την διαμονή στην Άνδρο

Έρευνα ψηφιακών αναζητήσεων για την διαμονή στην Άνδρο
Αγαπητά μέλη της Λέσχης Ανδρίων,

Η TOURIX είναι ένα digital marketing agency με εξειδίκευση στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού από το 2009. Η μεθοδολογία μας βασίζεται στην έρευνα και ανάλυση δεδομένων, με σκοπό να σχεδιάζουμε και να προσφέρουμε ψηφιακές λύσεις για οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί μια μοντέρνα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τουριστικό κλάδο.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας μας με τη “Λέσχη Ανδρίων” (https://andrionclub.gr/και τη “ΠΡΩΤΕΥΣ Κοινωνική Καινοτομία & Ανάπτυξη” (https://proteusinnovation.com/el/), ενδιαφερθήκαμε να μελετήσουμε εκτενέστερα την αγορά της Άνδρου, έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση των τοπικών επιχειρήσεων ως προς την προετοιμασία, πώληση και διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών.

Γι’ αυτό το λόγο, συλλέξαμε και αναλύσαμε δεδομένα, τα οποία αποφασίσαμε να προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ στις τοπικές επιχειρήσεις, συνεισφέροντας στην αποδοτικότερη λήψη αποφάσεων για την τουριστική σεζόν 2022. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην αναφορά, η οποία βασίζεται σε όγκο online αναζητήσεων από 274 όρους αναζητήσεων που είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη διαμονή στην Άνδρο, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
https://datastudio.google.com/s/pRwOi04aNCM

Μελετώντας την αναφορά, θα δείτε την ανάλυση σε επιμέρους περιόδους & χώρες, για το δείκτη ανάκαμψης, ο οποίος συναντάται στο +119% σε σχέση με το 2021, και στο +28% σε σχέση με το 2019 (procovid!!), ειδικά για το νησί της Άνδρου!

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι σε θέση να μελετήσει τα pain points και να συντάξει στοχευμένες προτάσεις προς βελτίωση για τουριστικές επιχειρήσεις όπως καταλύματα/εστιατόρια/ταξιδιωτικά γραφεία κλπ. Ενδεικτικά:

▶ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ

  • Υλοποιούνται καμπάνιες μέσω Social media & Google Ads;
  • Είναι στοχευμένες ή/και παράγουν το καλύτερο δυνατό ROAS;
  • Η ιστοσελίδα ενισχύει την αλληλεπίδραση/τις απευθείας κρατήσεις;
  • Παράγεται/Διανέμεται το σωστό περιεχόμενο μέσω τον καναλιών Social Media;
▶ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας (SEO, copywriting, CTAs κλπ).
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση προωθητικών καμπανιών μέσω Social Media & Google.
  • Παραγωγή σωστού περιεχομένου και επαγγελματική διαχείριση των σελίδων σας στα Social Media.
  • Αξιοποίηση επιπλέον καναλιών & βελτιστοποίηση εμπειρίας επισκέπτη.
Η εξειδικευμένη ομάδα μας (official google & facebook partners) έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να υλοποιήσει ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη τουριστική σεζόν για τον εκάστοτε συνεργάτη μας.

Οι ενέργειες που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε είναι μοναδικές στο χώρο του digital tourism marketing στην Ελλάδα, διότι υποστηρίζονται πάντα από επιβεβαιωμένες έρευνες και δεδομένα για την αύξηση της ζήτησης από δυνητικές αγορές.

Μάθετε περισσότερα για την ομάδα μας
▶ Website: https://www.tourix.gr/
▶ Facebook: https://www.facebook.com/tourix.gr
▶ Instagram: https://www.instagram.com/tourix.gr/
▶ LinkedIn: https://gr.linkedin.com/company/tourix

Με εκτίμηση,
Tourix.Team

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio