Νέα

Άνδρος Νέοι Ορίζοντες: Οι «εμπνευσμένες» αναλύσεις του κ. Κυριάκου Θωμά

Για άλλη μια φορά το «ενάνδρω», αποτελεί τον κινητήριο άξονα της επικοινωνίας και των δημοσκοπήσεων του κ. Λοτσάρη.  Αυτή τη φορά όμως ένας νέος δημοσκόπος εμφανίζεται για «να βαφτίσει το κρέας ψάρι».

Ο κ. Θωμάς Κυριάκος, εμφανίζεται ως όψιμος υποστηρικτής, για να μας “αναλύσει”  με μια “δημιουργική λογιστική” τα περί δημοσκόπησης και να πείσει,  ότι «όλα είναι ανθηρά».

Περί δημοσκόπησης του «ενάνδρω»

Είναι ολοφάνερο ότι τα νούμερα της δημοσκόπησης, δείχνουν την μεγάλη κόπωση της διοίκησης του κ. Λοτσάρη και την απογοήτευση των υποστηρικτών του.

Όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ποιοτική ανάλυση της μέτρησης, η οποία φανερώνει μια κάθετη πτώση, στο σύστημα Λοτσάρη, Θωμά, Ενάνδρω…..

Ακόμα και από την δική τους δημοσκόπηση, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το «παρατράγουδο» Λοτσάρη, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο έγραψε πτώση 13  μονάδες στο Μπατσί, 25 μονάδες πτώση στο Γαύριο, 19 μονάδες πτώση συνολικά στην Υδρούσα.

Στο Κόρθι πτώση 8 μονάδες και ως διά μαγείας στην Χώρα εμφανίζει άνοδο!!! 2 μονάδες. Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει τα κατασκευασμένα ψέματα.

Στο σύνολό της:
1. Η δημοσκόπηση του «ενάνδρω» δείχνει  ότι οι  7 στους 10  Ανδριώτες, δεν θέλουν τον κ. Λοτσάρη δήμαρχο, χάνοντας μεγάλο ποσοστό αποδοχής σε μόλις ένα χρόνο.
2. Εμφανίζει πτώση του θετικού δείκτη της διοίκησης Λοτσάρη κατά 11 μονάδες και αύξηση του αρνητικού κατά 6 μονάδες συνεπώς το άθροισμα της δυσαρέσκειας είναι 17 μονάδες μέσα σε ένα χρόνο, σύμφωνα πάντα με το «ενάνδρω».
3. Το ποσοστό αναποφάσιστων πλησιάζει το 45%, γεγονός που δείχνει ότι ο κ. Λοτσάρης έχει χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Με λίγα λόγια:

Με τόσα κατευθυνόμενα «διαδικτυακά ευχαριστώ», προς  την αφεντιά του δημάρχου, με τόσα λιβανιστήρια  από το «ενάνδρω», με τόσα υποτιθέμενα έργα, τα περισσότερα από κόπους και δουλειά άλλων, με τόσους έμμισθους ειδικούς επιστήμονες δίπλα του και πολλά άλλα, κατάφερε το ακατόρθωτο…(γιατί άραγε??)

Μέσα σε ένα χρόνο,  ο 1 στους 2  κατάλαβε την υποκρισία περί έργων  και οι 2, 3  στους 3 δεν τον θέλουν δήμαρχο, αφού διαπίστωσαν το μέγεθος της εξαπάτησης.

Ακόμα και οι συμπράττοντες,
πολιτικοί εταίροι του έχασαν τεράστια ποσοστά.
Ο κ. Γιαννίσης κατέβηκε συνολικά, στο 4% από το 11%, που είχε στις εκλογές και στην Χώρα από το 22% καταποντίστηκε  στο 8%.
Ο κ. Μπάλλας δεν φαίνεται καν στη δημοσκόπηση.

Αυτό φανερώνει ότι, είτε η συμμαχία καταρρέει, είτε ο νυν Δήμαρχος επιθυμεί να εμφανίζεται ως ο μόνος που επιπλέει μετά βίας, εις βάρος των δικών του.

Όπως και να έχει όμως,
αυτό αποτελεί μια ακόμα απόδειξη του πολιτικού ήθους και της συνέπειας που επιδεικνύει ο κ. Λοτσάρης, «να αδειάζει», ακόμα και όσους τον στήριξαν.

Τέλος,
παραμένει αναμφισβήτητο γεγονός, ότι  η διοίκηση των, κ.κ.  Λοτσάρη-Θωμά, είναι αξεπέραστη στο θέμα των απευθείας αναθέσεων κατέχοντας  επάξια την πρωτιά ανάμεσα στους Δήμους σε όλο το Νότιο Αιγαίο, αφού πέραν των υπέρογκων ποσών, που αναθέτουν χωρίς διαγωνισμό, έχουν καταφέρει να κρατάνε «μαστορικά» το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επί 3 χρόνια, για να δικαιολογούν τις απευθείας αναθέσεις των τεράστιων ποσών.

Εμείς θα πούμε συγχαρητήρια για την φιλότιμη προσπάθεια και ότι,
κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο.

«ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

2 Σχόλια

  • Κύριοι του ”Νεοι Ορίζοντες΄’,’ εχω την εντύπωση πως ζείτε σε άλλη χώρα, καλύτερα σε άλλο νησί, κάπου πολύ μακριά ίσως στο Andros island in the Bahamas.

  • ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ LEO ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ? ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ……

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio