Νέα

Νέα δημοσκόπηση στην Άνδρο

Λίγες μέρες μετά την δημοσκόπηση του πολύ μικρού δείγματος ψηφοφόρων, του μεγάλου μαγειρέματος,  μία άλλη άρχισε να τρέχει το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2022. Τον πρώτο τον πήραν τηλέφωνο, λίγη ώρα μετά την  λειτουργία στο εκκλησάκι  των Αγίων Αποστόλων στους Μπαξέδες, πάνω στα κεράσματα των γλυκών,  του ρακιού και πάνω που η κουβέντα ήταν για δρόμο που χρειάζεται να τσιμεντοστρωθεί και για κάτι νερά που τρέχουν στο δρόμο και επειδή ο μέλλον ψηφοφόρος δεν ήθελε να είναι ευγενικός στις απαντήσεις του, ευγενικά  αρνήθηκε να λάβει μέρος λόγω της κατάστασης.

Ο  άλλος όμως που τον πέτυχαν στο γραφείο δέχτηκε και απάντησε  σε όλες τις ερωτήσεις, πως βαθμολογεί τον Περιφερειάρχη, πως τον Έπαρχο, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τον πρώην Δήμαρχο, τους Δημοτικούς Συμβούλους, μετά άρχισε η βαθμολογία  υποθετικών σεναρίων μέχρι και πως θα του φαινόταν αν στη θέση του Επάρχου έμπαινε πρώην Δήμαρχος και τώρα σύμβουλος του Δημάρχου.

Μπερδεμένα πράγματα που ακόμα δεν τα έχει διαλευκάνει κάποιος ειδήμων αλλά ελπίζουμε καλό είναι να μάθουμε αν και σε αυτή την δημοσκόπηση έγινε ότι και στη προηγούμενη που πολλοί ερωτώμενοι ψηφοφόροι  για ποιο από τα δύο πρόσωπα προτιμούν εκείνοι απαντούσαν και απαιτούσαν να γραφτεί για απάντηση ένα άλλο τρίτο πρόσωπο!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio