Νέα

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη του Ν.Ο.Α.

Παγκόσμιο αργυρό μετάλλιο για την αθλήτριά μας Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη η οποία κατάφερε την διεθνή διάκριση για την χώρα μας και τον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.

Συγκεκριμένα η Σύλια τερμάτισε 2η στα κορίτσια και 37η στη γενική σε σύνολο 276 σκαφών, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Optimist που διεξήχθη στην Αλικαρνασσό/ Bodrum από 27/6 – 7/7/2022.

Η Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη που αγωνίστηκε στην κατηγορία Optimist με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας περιποιεί τιμή για την χώρα μας, το Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, το νησί μας, τους προπονητές της, την οικογένεια της.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Σύλια Κανέλλου Κοκκινάκη, στους γονείς της για την στήριξη τους και στον προπονητή της Φώτη Σταυρίδη που βρίσκεται στο πλευρό της από την αρχή της ιστιοπλοϊκής της καριέρας. Θερμά συγχαρητήρια και στον ομοσπονδιακό προπονητή Αντώνη Δροσόπουλο που  για άλλη μια φορά με την εμπειρία του «έδεσε» την Εθνική μας σε ένα σώμα και μας χάρισε σημαντικά αποτελέσματα.

Μπράβο στους αθλητές Ιωάννη Τουρνή 10ος γενική, Εμμανουήλ Αναστάσιο Βόμβυλα 19ος γενική, Νικόλαο Βουγιουκά 33ο γενική και Μαρία Άννα Μακρή 5ο κορίτσι και 59η γενική που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στην Αλικαρνασσό/ Bodrum.

 

Δηλώσεις

ΣΥΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ

Είμαι πολύ χαρούμενη!

 

ΦΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Προπονητής ΝΟΑ

Νοιώθω χαρά ικανοποίηση για την προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων και είμαι πολύ συγκινημένος γιατί αυτό που καταφέραμε εκπροσωπεί ολόκληρη την χώρα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικής Ελλάδος Optimist

Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά γιατί προσπάθησαν από την πρώτη ως την τελευταία κούρσα.

ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Πρόεδρος ΕΙΟ

Πόσο περήφανοι νοιώθουμε! Το όνειρό μας αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Η περιφέρεια πρωταγωνίστρια! Πρώτη φορά! Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Optimist, το κορίτσι από την Άνδρο, Χρυσούλα Κανέλλου Κοκκινάκη! Μπράβο στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου.

ΦΑΙΔΩΝ ΤΑΜΒΑΚΑΚΗΣ Πρόεδρος ΝΟΑ

Είμαστε πολύ συγκινημένοι για την τεράστια επιτυχία της αθλήτριας μας και της ευχόμαστε το σημερινό μετάλλιο να είναι μόνο η αρχή. Ο Όμιλος και όλα τα μέλη του θα την στηρίζουν στις προσπάθειές τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ Έφορος Τριγώνου ΝΟΑ

Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την επιτυχία της Σύλιας αλλά και για όλη την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου καθώς και για το υψηλό επίπεδο της ελληνικής αποστολής στην Αλικαρνασσό/Bodrum. Ο ΝΟΑ εδώ και μια δεκαετία προάγει την αγωνιστική ιστιοπλοΐα  ακολουθώντας ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και δωρητές, τα μέλη μας και όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειές μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio