Νέα

Παράταση έως τις 31 Ιουλίου για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 16 ημέρες. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Ιουλίου 2022. Η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 και για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει σήμερα, 15 Ιουλίου.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση και οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του ελληνικού κτηματολογίου.

2 Σχόλια

  • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ…ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΑΣΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΑΝ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΕ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΩ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΘΑΜΝΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ ΔΑΣΙΚΑ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΣΩΣΤΑ Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ,,, ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΔΩΣΜΟΥ ΚΥΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ … ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ?? ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑ ΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΔΑΣΟΛΟΓΟΥΣ? ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ? ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ?? ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ,, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ … ΕΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΑΣΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΤΟΜΙΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΕΠΑΡΧΟΙ Κ.Τ.Λ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ …ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

  • Τα χαλια του κρατους στο οποιο ζουμε αποτυπωνονται με τον καλυτερο τροπο στους προσφατους “Δασικους” χαρτες. Σε τουλαχιστον δυο περιοχες που οι προπαππουδες μου και ακομα πιο πισω καλιεργουσαν κτηματα εχουν χαρακτηριστει μερικως η κυριως “δασικα” ενω απο την αλλη μερια της ξεροληθιας το ολοιδιου εδαφους συνορευον κτημα ειναι “ΜΗ ΔΑΣΙΚΟ”. Καλουμαι λοιπον εγω στην μια περιπτωση και στην δευτερη ο γειτονας να τρεξουμε να ταλαιπωρηθουμε να πληρωσουμε να διεκδικησουμε αυτο που για ΑΙΩΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Επισης σε κτημα περιβολι προεκταση του σπιτιου των προπαππουδων υπαρχει μερος αυτου με αγρια δεντρα απο τα οποια εκοβαν ξυλα για να ζεσταθουν τους χειμωνες αλλα και για να μαγειρεψουν. Και αυτο κατα το νεο νομοσχεδιο θεωρειται “δασος”. Τελος προ ετους σε σχετικη “συζητηση” στην Βουλη ο μεν Τσιπρας ελεγε πως ναι εμεις καναμε τους δασικους χαρτες για να προστατεψουμε την φυση απο τους επιδοξους ξενοδοχους φιλους του Κου Μητσοτακη ο δε Μητσοτακης (περιεργως ειχε δικιο) ειπε πως ο Συριζα εχει κανει τους δασικους χαρτες και πρεπει σε ορισμενες περιπτωσεις να επαναπροσδιοριστουν -οπως για παραδειγμα στα νησια των Κυκλαδων- “γιατι ειναι ΑΔΙΚΟ να ταλαιπωρουμε τους πολιτες σε ιδιαιτερα δυσκολες εποχες απο το να τρεχουν να κανουν ενστασεις”. Το αποτελεσμα ειναι πως ηδη εχω πληρωσει σε παραβολα μονο ενα σεβαστοτατο ποσο ανεξαρτητα απο την αμοιβη μηχανικου και δικηγορων. Για την ταλαιπωρια για την οποια κοπτεται ο Πρωθυπουργος μας ας μη μιλησω καλυτερα. Παντως αν καταφερω να τα αποχαρακτηρισω απο “δασικα” και γινω ξενοδοχος κατα τον αρχηγο της Αξιωματικης αντιπολιτευσης του υποσχομαι δωρεαν διακοπες μετα της οικογενειας του για ενα καλοκαιρι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio