Νέα

Θέση εργασίας για την διατήρηση & ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου!

Ενδιαφέρεσαι να εργαστείς με καθεστώς μερικής απασχόλησης, στην γραμματειακή υποστήριξη δράσεων για τη διατήρηση και ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου, με οφέλη για την τοπική κοινωνία;

Αναζητούμε συνεργάτη με ενθουσιασμό και περιβαλλοντική συνείδηση, που κατανοεί και νοιάζεται για την φύση, τον πολιτισμό και την ποικιλότητα της Άνδρου. Πρόκειται για μια θέση που προσφέρει πλούσιες εμπειρίες και ποικιλία καθηκόντων – οργάνωση γραφείου, επικοινωνία, προβολή και συντονισμό δράσεων.

Οι υποψήφιοι/ιες θα πρέπει να διαθέτουν άριστες ικανότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας σε ελληνικά και αγγλικά, να γνωρίζουν σε επαρκές επίπεδο τη χρήση προγραμμάτων word, excel, powerpoint, το πρόγραμμα διαχείρισης ιστοσελίδων wordpress, εφαρμογές cloud και εργαλεία επικοινωνίας whatsapp, viber καθώς και social media.

Θα προτιμηθούν μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου ή εποχικοί, ωστόσο θα εξεταστούν και αιτήσεις υποψηφίων εκτός Άνδρου.

Αν καλύπτεις τις παραπάνω προδιαγραφές και σε ενδιαφέρει στείλε μας το βιογραφικό σου σε ελληνικά και αγγλικά στο [email protected] μέχρι τις 2/08/2022!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio