Νέα

Δήμος Άνδρου: Καλές διακοπές Θεοδόση Σουσούδη

Μετά από ασφαλτοστρώσεις, γήπεδα, λιμάνια και δρόμους που «ολοκληρώνει»  κατά καιρούς ο Θ. Σουσούδης εδώ και τρία χρόνια όντας στην αντιπολίτευση (!!!) – τα οποία ούτε καν σκέφτηκε ως δήμαρχος – ανακοίνωσε σήμερα και την δημιουργία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου.

Ένα έργο που όπως λέει, ξεκίνησε ο ίδιος  το 2014, παρ’ ότι πήρε τις αποφάσεις το 2018!!! Και οι βουλευτικές εκλογές του 2019 τον «εμπόδισαν» να το ολοκληρώσει. Σήμερα μετά από τις οριστικές υπογραφές των δύο υπουργών το 2022 και της Προέδρου της Δημοκρατίας ,έρχεται να πει πως είναι «δικό του έργο». Αν και έχει φύγει από την διοίκηση εδώ και 3 χρόνια και όλες οι συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, πολιτικές παρεμβάσεις για να προχωρήσει αυτό έλαβαν χώρα το 2021, όταν οι δικοί του σαμπόταραν όλες τις ενέργειες της Άνδρου στηρίζοντας τον έκπτωτο πλέον πρόεδρο Γ. Σανταμούρη.

Μετά από αυτούς τους «αγώνες» – αν και ευρισκόμενος σε διακοπές – μας υποδεικνύει, πως πρέπει να διαχειριστούμε τα χρήματα του ταμείου, τα οποία χωρίς ορκωτούς και ισολογισμούς (όπως διοίκησε τον Δήμο επί 5ετία) τα έχει ήδη υπολογίσει σε 3 εκατ. Ευρώ!!! Ούτε πιο πάνω, ούτε πιο κάτω.

Ως δήμαρχος των 10 εκατ. € απευθείας αναθέσεων και κατατμήσεων, μας υποδεικνύει να μην κάνουμε απευθείας αναθέσεις με τα χρήματα του Ταμείου, που δεν ξέρουμε πόσα είναι και πότε θα τα πάρουμε.

Σ’  ευχαριστούμε Θεοδόση.

Θεοδόση, όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές σου στην γειτονική Τήνο και τα λοιπά Νησιά μας, έλα στο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν έχεις διάθεση και έχεις ξεκουραστεί αρκετά, να συζητήσουμε σοβαρά τα προβλήματα του νησιού. Μέχρι τότε μην ασχολείσαι. Άσε εμάς να δουλέψουμε και συνέχισε εσύ τα μπάνια του λαού όπως λέει και ο συνοδοιπόρος σου Ι. Καπάκης. Αυτό που τώρα προέχει είναι οι διακοπές σου. Καλές διακοπές!

Σημ.: Επίσημη ανακοίνωση γύρω από την σύσταση του Λιμενικού Ταμείου θα εκδοθεί από τον Δήμο μας μετά την δημοσίευση στο ΦΕΚ.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

1 Comment

  • Είναι φανερό ότι η διοικούσα ομάδα Λοτσάρη νομίζει πως είναι ο Δήμος Άνδρου. Επιτέλους, δεν μπορεί να εκθέτει ένα Νομικό Πρόσωπο του Δημοσίου αλλά και τους δημότες της Άνδρου υπογράφοντας ως “Δήμος Άνδρου” κάτω από υστερικά λιβελλογραφηματα. Επίσης η υπογραφή είτε με το όνομα του συνδυασμού είτε με τα ονόματα των προσώπων που ενστερνίζονται τον λόγο, το ήθος και το ύφος ενός κειμένου δείχνει και στοιχειώδη σοβαρότητα και ανάληψη της ευθύνης….στην προκειμένη περίπτωση όμως αυτά απουσιάζουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio