Νέα

“Έφυγε” η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου “Αγιος Νικόλαος” Αθηνά Γιαλούρη

Έφυγε” από κοντά μας το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα η εμβληματική πρώην πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στραπουργιών Μεσαθουρίου, Λαμύρων, Υψηλού, Άνδρου “Ο Άγιος Νικόλαος”, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΛΟΥΡΗ.

Η Αθηνούλα -όπως την προσφωνούσαν οι περισσότεροι- ήταν ένας εξαιρετικά δραστήριος άνθρωπος. Με ηγετικές ικανότητες, ακούραστη, διορατική, “διπλωμάτιδα”, καλή σύζυγος, μητέρα και γιαγιά με σπάνια ευστροφία και χιούμορ, ως πραγματική Ανδριώτισσα.

Σε κοπή πίτας του Συλλόγου

Υπηρέτησε επί μακρόν άξια και με υψηλό επίπεδο τον Σύλλογο των 4 χωριών της και την τοπική κοινωνία της περιοχής. Ευτύχησε να “φύγει” πλήρης ημερών κοντά στα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της που την λάτρεψαν στην κυριολεξία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:30 από το Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

από την ανδριακή

2 Σχόλια

  • Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων μία αξία Ανδριώτισσα!!! Η Αθηνά Γιαλούρη!!!Δημιουργική, δυναμική, καλοσυνάτη με πολύ χιούμορ. Μια πολύ καλή φίλη!!!
    Ως σύμβουλος της τέως Υπουργού Ελισάβετ Παπαζώη, είχα τη χαρά να τη γνωρίζω από κοντά και να συνεργαστώ άψογα μαζί της με την ιδιότητα της Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Στραπουργιών, Μεσαθουρίου, Λαμύρων, Υψηλού Άνδρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
    Μια μεγάλη απώλεια για την Άνδρο! Το έργο της όμως θα μείνει χαραγμένο και ζωντανό στις μνήμες των συγχωριανών της και όλων των Ανδριωτών!!!
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της!!!

  • Αγαπημένη μας Αθηνοούλα,
    Διάβασα μέ λύπη , λίγο πριν, οτι εφυγες απ την ζωή. Καλό σου ταξείδι,Ναναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Μεγαλύτερή μου ,πάντα σε θαύμαζα.
    Δεν θα ξεχάσω οταν δίναμε εξετάσεις για να μπούμε στο Γυμνάσιο, οτι ησουν εσύ μαζύ μας να μας προσέχεις, εμένα , την αδελφή σου την Ελευθερία και κάποια αλλα παιδιά που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους.
    Αιωνία σου η Μνήμη
    Κώστας Στυλιανός

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio