Νέα

Νέες δημοσιογραφικές επισκέψεις στην Άνδρο

Άνδρος, 6 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Δήμου Άνδρου για την τουριστική προβολή του προορισμού. Σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και την ενεργό στήριξη του δικτύου CTN Andros, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη δύο αξιόλογων Βρετανών influencers και bloggers στην Άνδρο.Η κυρία Chloe Gunning διαθέτει το blog Wanderlust Chloe με εκατοντάδες χιλιάδες μηνιαίες θέασεις σελίδων και πάνω από 65,000 ακολούθους στα social media. Αξίζει να σημειωθεί πως η κυρία Gunning κέρδισε φέτος το βραβείο Travel Influencer of the Year 2022 στα Travmedia Awards.

 

Εξίσου σημαντικό είναι το ψηφιακό «αποτύπωμα» του κ. Macca Sherifi με δεκάδες χιλιάδες ενεργούς χρήστες και φίλους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο blog https://www.anadventurousworld.com/ που εξειδικεύεται σε ειδικές μορφές τουρισμού και τη φυσιολατρία.

Η σημασία της εν λόγω επίσκεψης είναι μεγάλη καθώς μετά από προεργασία διασφαλίστηκε η ένταξη της Άνδρου στη στοχευμένη καμπάνια που Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας με στόχο την παραγωγή σύγχρονου οπτικοακουστικού υλικού και τη δημιουργία ελκυστικών ιστοριών που θα διαχέονται στις επιθυμητές ομάδες-στόχους για την προβολή της Ελλάδας και της Άνδρου στο επόμενο διάστημα.
Συμπληρωματικά προηγήθηκε η φιλοξενία έγκυρης Βρετανίδας ταξιδιωτικής συντάκτριας που συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ με εκατομμύρια αναγνώστες, όπως Conde Nast Traveller, Financial Times και Daily Telegraph.

Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά το δίκτυο τουριστικών επιχειρήσεων CTN Andros για την πολύτιμη συνεισφορά του στη φιλοξενία και των δύο παραπάνω δημοσιογραφικών αποστολών, όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλλαν τα μέγιστα, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries.

Νίκος Μουστάκας
Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio