Νέα

Οι δημοφιλείς εφημερίδες The Sun και Financial Times «ανακαλύπτουν» την Άνδρο!

Άνδρος, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Την Άνδρο, το μυστικό νησί του Αιγαίου με τις αναρίθμητες παραλίες που παραμένει μακριά από την κοσμοσυρροή, συστήνει στους εκατομμύρια αναγνώστες της η δημοφιλής Βρετανική εφημερίδα «The Sun» https://www.thesun.co.uk/travel/19621514/greek-island-andros-fairyland-beaches/. Μέσα από ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό, ο εμπνευσμένος ταξιδιωτικός συντάκτης αποκαλεί «νεραϊδοχώρα» το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, που αν και μέχρι σήμερα παρέμεινε ένα καλά φυλαγμένο μυστικό, θεωρεί πως με τα νέα δεδομένα στις ταξιδιωτικές συνήθειες σύντομα η Άνδρος θα αποτελεί την επόμενη δημοφιλή στάση για τους ξένους τουρίστες, ακόμη και για τους μήνες εκτός αιχμής.

“THIS,” smiles Nicholas Moustakas, as we sit at a sunny taverna next to the Aegean Sea lunching on grilled octopus, anchovies, cheese, tomatoes and humous, “is our secret paradise.”

 

Τα άγρια φυσικά τοπία, οι εντυπωσιακοί φάροι, το απέραντο περιπατητικό δίκτυο, τα ξεχωριστά μοναστήρια, το πηγαίο χαμόγελο των ντόπιων και το πλήθος ανέγγιχτων εξωτικών παραλιών ενισχύουν την αυθεντικότητα της Άνδρου που διατηρείται αναλλοίωτη στο πέρασμα των ετών, σύμφωνα με το εκτενές αφιέρωμα που είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής του Δήμου Άνδρου σε συνεννόηση με το δίκτυο τοπικών επιχειρήσεων CTN Andros και τη στήριξη πολλών επαγγελματιών και της ακτοπλοϊκής εταιρείας Fast Ferries.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπουν και οι καθιερωμένοι «Financial Times» που αποθεώνουν τη γαστρονομική παράδοση του Κυκλαδίτικου νησιού https://www.ft.com/content/001a3a42-e0d5-42d6-9202-04af29f5709b?fbclid=IwAR1_2lamFqP36FmIG8tIvlpuEnMN1KHFq_9XbfCGrwbyzmMQTpVAuWW74Qg μετά από επίσκεψη δημοσιογράφου με τη στήριξη του Δήμου, του τοπικού δικτύου των επαγγελματιών, επισιτιστικών επιχειρήσεων και της Fast Ferries. Το φρέσκο ψάρι, το άγριο μέλι αλλά και η τάση του «slow food» αναδεικνύονται στο εντυπωσιακό πρόσφατο άρθρο που αποκαλύπτει μία κρυφή διάσταση του προορισμού, τη γαστρονομία στην Άνδρο, η οποία είναι βαθιά «ριζωμένη» στην ιστορία, την κουλτούρα, τη θρησκεία και τις καρδιές των ανθρώπων. Σημειώνεται πως τα μέσα «The Sun» και «Financial» Times συγκαταλέγονται στις δημοφιλέστερες Βρετανικές εφημερίδες με την ιστοσελίδες τους να προσεγγίζουν δεκάδες εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, κάθε μήνα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio