Νέα

Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου: Χρειαζόμαστε τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα, ζωντανό και δυνατό!

Χρειαζόμαστε τον ραδιοφωνικό σταθμό Αστέρα, ζωντανό και δυνατό!

Για πολλά χρόνια στην Νότια Ανατολική πλευρά της Άνδρου και συγκεκριμένα στις περιοχές Χώρας και Κορθίου δεν “πιάνει” κανένας ραδιοφωνικός σταθμός ούτε καν οι κρατικοί. Ο τοπικός σταθμος Αστέρας 92FΜ είναι ο μοναδικός σταθμός που καλύπτει όλη την προαναφερθείσα περιοχή και ο μοναδικός ραδιοφωνικός σταθμός όλης της Άνδρου..

Σε κάθε τοπική πρωτοβουλία, σε κάθε πολιτιστική δράση ο σταθμός “Αστέρας” στέκεται αρωγός επικοινωνίας και μεταφέρει ζωντανά σε κάθε Ανδριώτικο νοικοκυριό, εκτός από ειδήσεις, μουσική, τοπικά νέα και δράσεις και τη δραστηριότητα των τοπικών επαγγελματιών του νησιού, λειτουργώντας ως ένας πολύτιμος αναμεταδότης και κύτταρο κοινωνικής συνοχής.

Η εθελοντική ομάδα διοίκησης του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου και των κοινωφελών εγχειρημάτων Andros Routes και “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος”. ενώνει τη φωνή της με πληθώρα τοπικών φορέων και ανθρώπων του νησιού κάνοντας έκκληση στον Δήμο Άνδρου να στηρίξει τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Αστέρα,  βρίσκοντας λύση στο ζήτημα της στέγασης του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να εκπέμπει.

Η ομάδα διοίκησης του ΕΚΑ & των κοινωφελών εγχειρημάτων

Andros Routes & Καθαρή, Πράσινη Άνδρος

Άννα Καλατζή
Βιολάντη Βρατσάνου
Μαρία Κυριαζή
Όλγα Καραγιάννη
Άννα Βούλγαρη

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio