Νέα

Βασίλης Πομόνης: Έχει μεγάλη πλάκα το θέμα!

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Στο πλαίσιο της εκ μέρους μου διατυπωθείσας άποψης, όσον αφορά την αξία κάποιων υπό του Δημάρχου Άνδρου λεχθέντων κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., σχετικώς με την «πληροφόρηση» που επιχειρήθηκε στο θέμα του ΑΣΤΕΡΑ 92, και αφού διευκρινίσω ότι εγώ ουδόλως ασπάζομαι την άποψη ότι κάποιος που προκαλεί «ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη», αφού ουδέποτε επέτρεψα στον εαυτό μου να θεωρήσει κάποιον πρόβατο, να πω μετά λόγου γνώσεως ότι:

1) Η όποια επικοινωνία του ΑΣΤΕΡΑ με τη διοίκηση του Δήμου ήταν για το πώς θα βρεθεί τρόπος να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ο Σταθμός στο χώρο του και όχι με ποιον τρόπο θα φύγει. Για το τελευταίο δεν χρειαζόταν καμιά βοήθεια (από το Δήμο τουλάχιστον).

2) Ο νυν Δήμαρχος, όταν ήταν ακόμα Έπαρχος, έδωσε συνέντευξη σε μένα προσωπικά, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε πλείστες όσες δηλώσεις όσον αφορά την αναγκαιότητα όχι μόνο διατήρησης, αλλά και ενίσχυσης των υποδομών του σταθμού, υποσχεθείς πλείστα όσα. Εγώ φερόμενος αξιοπρεπώς θα τα δημοσιεύσω μόνον εάν προκληθώ περαιτέρω. Όπως λέω, κατά τη συναντήσεις μας με τον παράγοντα διοίκησης του Δήμου, εξέφρασα αρμοδίως την άποψη, ότι ο Σταθμός μπορεί να παραμείνει νομοτύπως στο χώρο του, εφόσον ο Δήμος καταλήξει στην πολιτική απόφαση, ότι θέλει ένα ραδιοφωνικό σταθμό στην πλευρά της Χώρας, ούτως ώστε να μη μάθουμε όλοι τούρκικα.

3) Η όποια ισορροπία των σχέσεων μεταξύ Δημάρχου και Σταθμού, διαταράχθηκε, όταν ο κ. Δήμαρχος ζήτησε μετά την εκλογή του, να δώσει συνέντευξη στο σταθμό, την οποία θα συντόνιζε ο κ. Διαμαντής Μπασαντής (του γνωστού site). Toυ απαντήθηκε ότι μπορεί να δώσει τη συνέντευξη, ή όσες συνεντεύξεις ήθελε, προς την κ. Μαριάννα Φωτοπούλου, επαγγελματία δημοσιογράφο και εκδότρια της Ανδριακής, που είναι μόνιμη συνεργάτης του ΑΣΤΕΡΑ 92. Αρνήθηκε τη λύση αυτήν. Περιέργως λίγο μετά είχαμε την ανώνυμη καταγγελία περί χαριστικής συμπεριφοράς του Δήμου προς τον ΑΣΤΕΡΑ. Τυχαίο?

4) Όλη αυτή η διαδικασία (προς το παρόν δεν θα την χαρακτηρίσω αλλιώς, για να έχει ενδιαφέρον η συνέχεια) και με αφορμή το θέμα ΑΣΤΕΡΑ, οδήγησε στη δημοσίευση ενός άρθρου στο άλλο site, όπου ο Σταθμός κατηγορείται για 8 χρόνια παρανομίας. Έχει μεγάλη πλάκα το θέμα. Το μεν δεν κατηγορούνται (γίνεται απλώς αναφορά) οι Γλυνός και Θεολόγου. Πώς άλλωστε, αφού έγινε και αγώνας για το δαχτυλίδι διαδοχής! Το δε θάβεται επιτηδείως ο αποτολμήσας να εκφράσει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Δημήτρης Γιαννίσης και ο συνεργάτης του Νίκος Στεφάνου. Η ταφή έγινε με επιστημονικό τρόπο. Χαρακτηρίστηκε σαν η «μικρή ομάδα» Γιαννίση, που δεν ακολούθησε τη γραμμή του Δημάρχου. Όταν όμως συμπλέει, αυτομάτως μεγαλώνει!!! Ρε τι σου είναι τα μεγέθη, όταν δεν χρησιμοποιείς τις σωστές σκόνες!!

5) Για να τελειώνουμε. Έχουμε ένα δημότη που καλώς – κακώς έδειξε εμπιστοσύνη το Δήμο. Ζήτησε σε ανύποπτο χρόνο (2015) μισθωτήριο για να βάλει ρολόι ΔΕΗ και να πληρώνει το ρεύμα του. Του ελέχθη ότι δεν μπορεί να γίνει μισθωτήριο χωρίς να του προταθεί άλλη λύση. Φταίει ο δημότης? Και αυτή είναι η πολιτική θέση που θα πάρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, όταν ο δημότης έχει ήδη χωρίς να του έχει απαγγελθεί οποιαδήποτε κατηγορία, προτείνει λύσεις καταβολής των όποιων οφειλομένων, με τις οποίες λύσεις ο Δήμος δεν θα χάσει ούτε σεντ?? Η απεγνωσμένη προσπάθεια που γίνεται από το Δήμο με τις κάθε λογής ανακοινώσεις, που εμπεριέχουν το ίδιο πάντα αφήγημα, ελπίζουμε ότι θα προσκρούσει στις ηθικές αρχές αυτών που θεωρούν ότι ο Δήμος είναι για να προασπίζεται τα συμφέροντα του καθενός και μέσω αυτών εκείνα της ολότητας, γιατί αν εμφανίζεσαι ως υπερασπιστής του συνόλου, καταπατώντας τα άτομα, δεν πρόκειται για δημοκρατία, αλλά για την υπέρτατη έκφραση φασισμού.

Βασίλης Πομόνης.

2 Σχόλια

  • Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι θέλουν να κλείσουν τον Astera 92FM και σε λίγο καιρό θα ακούμε τον EnAndro FM!!!!
    Και μετά Βασίλη θα ψάχνουμε να ακούσουμε Deutsche Welle στο ράδιο μπας και ξεφύγουμε από την δημοσιογραφική προπαγάνδα που θα μας πυροβολεί!!!!
    Καλημέρα σας

  • Αποκαλύπτεται περίτρανα λοιπόν το ¨τυχαίο¨timing και ο κουκουλοφόρος που ρουφιάνεψε στον Εισαγγελέα το ΜΕΓΑ σκάνδαλο του ΑΣΤΕΡΑ. Το ξέραμε, είχε όλα τα χαρακτηριστικά των μηχανισμών (καλή σου ώρα καπτα Γιαννούλη) και την δυσοσμία τους….είναι πλέον τόσο μα τόσο αναγνωρίσιμοι και τώρα πια μπορούν να γνωρίζουν ότι αποτελούν ξένο σώμα για την κοινωνία της Άνδρου. Δεν είμαστε κοινωνία αγγέλων, αλλά τέτοια παλιανθρωπιά κι εξευτελιστική συμπεριφορά δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος μας!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio