Νέα

Ένας σκασμός σειρές και ταινίες στην TV και η Κινηματογραφική Λέσχη στη μέση

 

Λιγοστοί οι ξένοι πια στην Άνδρο, δυό Ιορδανοί σκάσανε μύτη τις προάλλες  βράδυ στη Χώρα και τρόμαξαν με την εικόνα της, ούτε τσάι δεν βρέθηκε κάπου να πιούνε, την άλλη μέρα την κάνανε για το πιο κάτω νησί.

Και μεις  οι ντόπιοι μαζευόμαστε νωρίς πια  στο σπίτι, μόνιμη παρέα μας πιο πολύ η τηλεόραση, νωρίς  πέφτουμε στα τηλεπαιχνίδια για ν’ ακούγεται κάτι, μετά λίγες κατινιές για παρηγοριά, τα νέα μετά οπωσδήποτε  σφαιρικά  και μετά οι σειρές.

Φέτος είναι πολλές μα πάρα πολλές, κάθε βράδυ και τρεις καινούργιες.

 

Εμείς για σιγουριά είδαμε  πρώτα  τις παλιές που συνεχίζουν και φέτος, τις προάλλες με τόσες καμπάνες, λιβάνια και οδυρμούς  αντί για πατατάκια  λιμπιστήκαμε   να φάμε κόλλυβα αλλά θέλαν δουλειά  και τ’ αφήσαμε, θα γίνουν πολλά φονικά και γάμοι λέει,  οπότε θα προετοιμαστούμε καταλλήλως …

 

Για να είμαστε μέσα στα πράγματα και να καταλαβαίνουμε τα twitter ξεκινήσαμε να βλέπουμε και τις νέες σειρές, ακόμα δεν τις έχουμε εμπεδώσει γιατί μας μπερδεύουν τα πρόσωπα, ο περσινός μαφιόζος πουλάει φέτος τόπια ύφασμα, η άτακτη αρχόντισσα έγινε αγία ηγουμένη και η τυφλή είδε το φως της και κάκιωσε, πολλοί οι κακοί και άλλοι τόσοι οι καλοί.

Αυτά και άλλες πολλές σειρές και ταινίες για όλα τα γούστα θα μας κρατήσουν συντροφιά φέτος όλο τον χειμώνα.

Υπάρχει όμως και μία παρέα που θέλει και επιμένει να είναι ανοικτό το Δημοτικό Κινηματοθέατρο δυο φορές την εβδομάδα , το Σάββατο και την Τρίτη το βράδυ, με μία ωραία ταινία μπορεί παλιά, μπορεί ολοκαίνουργια, μπορεί άγνωστη, μπορεί εμπορική, μπορεί κωμωδία, ίσως και δράμα, μπορεί παιδική και σε αυτή τη προβολή να βρεθούν όσοι θέλουν να φύγουν για λίγο  από το σπίτι, να ακούνε τα βήματά τους στην άδεια Αγορά, να πουν μια κουβέντα με ρακί, ποπ κορν και ότι άλλο φέρουν οι ίδιοι.

Καλοδεχούμενοι στη παρέα και οι νεοδιορισμένοι  εκπαιδευτικοί και αγροτικοί γιατροί και όποιος άλλος βρεθεί Σαββατοκύριακο στην έρημη  και άγνωστη Χώρα της Άνδρου.

Αυτή η ομάδα είναι η Κινηματογραφική Λέσχη της Άνδρου που επιμένει να δίνει τη μάχη της στο ρεύμα της εποχής και στη ερήμωση της πόλης και, χάρη στους καλοκαιρινούς της θεατές και στο Ίδρυμα Μωραΐτη που αναγνωρίζει την προσπάθειά της,

έχει ελεύθερη την είσοδο σε όλους τους θεατές της

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio