Νέα

Σάββατο 15 & Τρίτη 18/10 σινεμά με ελεύθερη είσοδο, η ιταλική ταινία “Οι Κωμικοί”

Μεγαλώσαμε με τον Ιταλικό κινηματογράφο, τι να πρωτοθυμηθούμε;  Φράνκο – Τσίτσο, Αλ Μπάνο – Ρ0μίνα Πάουερ , έργα με μονομάχους και χλαμύδες, ουέστερν σπαγγέτι,  Λόρεν, Λολομπριτζίτα, Φελίνι, Βισκόντι , Μπερτολούτσι, Σινεμά ο Παράδεισος, άντε η Μαλένα και μετά τι; Μαύρο σκοτάδι κυριάρχησε το Χόλυγουντ και χάσαμε ταινίες πολλές….
Η Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πολιτιστικό Σωματείο AIAL φέρνει στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο έξι ταινίες παραγωγής 2018- 2021 από την γειτόνισσα χώρα για να γνωρίζουμε και τον σύγχρονο Ιταλικό Κινηματογράφο.
Το πρόγραμμα των προβολών είναι εδώ

Σάββατο 15  &  Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022  8:30μμ

Δημοτικό Θέατρο Άνδρου

Ελεύθερη είσοδος

Πρώτη ταινία :
Οι Κωμικοί
Ιταλική ταινία του 2021 | Εγχρ | Διάρκεια: 96′,
σκηνοθεσία Γκαμπριέλε Σαλβατόρε

με τους:Alessandro Besentini aka Ale, Francesco Villa aka Franz, Natalino Balasso, Demetra Bellina, Marco Bonadei, Elena Callegari, Aram Kian, Walter Leonardi, Giulio Pranno, Vincenzo Zampa, Christian De Sica.

Έξι επίδοξοι κωμικοί κουρασμένοι από τη μετριότητα της ζωής τους πρόκειται να εμφανιστούν για πρώτη φορά σε κλαμπ. Ένας κριτής παρευρίσκεται στην εκδήλωση, θα επιλέξει έναν από αυτούς για να παίξει σε τηλεοπτική εκπομπή. Για κάποιους από αυτούς αυτή είναι η πρώτη πραγματική ευκαιρία που έχουν να αλλάξουν τη ζωή τους, για άλλους είναι η τελευταία.

Όταν ξεκινά η παράσταση, οι κωμικοί έχουν ένα τεράστιο δίλημμα: να ακούσουν τον δάσκαλό τους, που προτιμά μια έξυπνη κωμωδία, ή να ευχαριστήσουν τον ακατέργαστο κριτή; Ή μήπως θα έπρεπε να επιλέξουν μια εντελώς προσωπική και πρωτότυπη προσέγγιση;

Ακολουθώντας τις ιστορίες έξι χαρακτήρων, οι Κωμικοί είναι ένας προβληματισμός για το ίδιο το νόημα της κωμωδίας στην εποχή μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio