Νέα

Θεοδόσης Σουσούδης: Δεν θα σας κάνω την χάρη να φύγω, κύριε Λοτσάρη.

«Το 2019 άρχισε η μερική αποχώρηση κάποιων από το νησί. Ελπίζουμε το 2023 να ολοκληρωθεί».
Με αυτή την ανήθικη φράση ο δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης, συνεχίζοντας τον κατήφορο που έχει επιλέξει, θέλησε να στοχοποιήσει εμένα και την οικογένεια μου την ίδια ώρα, που θέσαμε ως παράταξη στο δημοτικό συμβούλιο το σοβαρό ζήτημα της ανεξέλεγκτης τοποθέτησης αιολικών πάρκων στο νησί μας.
Θεωρεί ως φυγή από το νησί το γεγονός ότι τα δύο μου παιδιά βρίσκονται στην Αθήνα για σπουδές. Και πως το 2023 θα ολοκληρωθεί η φυγή της οικογένειας μας με την δήθεν δική μου εξορία και την δική του επανεκλογή. Για να σας θυμίσω αγαπητέ δήμαρχε Άνδρου.
Εκτός του γεγονότος ότι η Άνδρος, ήταν, είναι και θα είναι το σπίτι το δικό μου και της οικογένειάς μου, στην Άνδρο εργάζομαι, τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου, στην Άνδρο μεγαλώσαμε τα παιδιά μας και στην Άνδρο πήγαν σχολείο.
Η απάντηση είναι απλή: Δεν θα σας κάνω την χάρη, κύριε Λοτσάρη.
-Θα συνεχίσω με την στήριξη της οικογένειας μου και των συμπολιτών μου να υπερασπίζομαι τα δίκαια του νησιού μας.
-Θα συνεχίσω να προσφέρω ως «μάχιμος» γιατρός στο Κ.Υ. Άνδρου επί 20ετία, σε ένα πλήρως υποστελεχωμένο ΚΥ, που εσείς και κάποιοι συνεργάτες σας, φροντίσατε να το πολιτικοποιήσετε και τώρα έχετε το θράσος να ελπίζετε να το αποδυναμώσετε ακόμα περισσότερο.
-Θα συνεχίσω να παλεύω απέναντι στη χειρότερη δημοτική αρχή που γνώρισε ο τόπος εδώ και δεκαετίες. Οι δημοτικές εκλογές το 2023 θα αποτελέσουν όχι εφαλτήριο φυγής, αλλά αφετηρία επιστροφής μας στη λογική, στην αξιοπρέπεια, την πρόοδο και την ευημερία. Όσοι ορέγονται εξορίες ας προσέξουν την πολιτική τους απομόνωση από τους πολίτες της Άνδρου.
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης Δ/ντής Ορθ/κός Ιατρός Κ.Υ. Άνδρου

1 Comment

  • Ο κύριος Λοτσάρης πότε κατοίκησε στην Άνδρο; Σε ποιο σχολείο της Άνδρου φοίτησαν τα παιδιά του και σε ποια υπηρεσία ή επιχείρηση της Άνδρου εργάζεται η σύζυγος του; Με το καλό το ’23 να ολοκληρωθεί η πλήρης απουσία του από το νησί μας κι ούτε καν να μας γράφει.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio