Νέα

Λευκή Νύχτα 2022 – Χώρα Άνδρου.

 

Λευκή Νύχτα 2022 – Χώρα Άνδρου.

Σας γνωρίζουμε ότι η «Λευκή Νύχτα» 2022 στη Χώρα ορίστηκε για το Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6.30μμ, με το άναμμα του Δέντρου στην Πλατεία Γηροκομείου.

Θ’ ακολουθήσουν διάφορα events κατά μήκος του Πεζόδρομου της Χώρας, που θα πραγματοποιηθούν εκ μέρους σας.

Α. Παρακαλούμε γνωρίστε μας ποια events θα πραγματοποιήσετε στις 3/12/22 στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», τόσο στην Πλατεία, αλλά και σε ποια σημεία του Πεζόδρομου.

Β. Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι, οι δράσεις στη Χώρα για τη χειμωνιάτικη, εορταστική περίοδο θα συνεχιστούν τις υπόλοιπες ημέρες και μέχρι το Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022.

Με στόχο να συνδιαμορφώσουμε το τελικό εορταστικό Πρόγραμμα όλης της περιόδου (04/12/2022-31/12/2022), παρακαλούμε όλους σας να μας ενημερώσετε έγκαιρα (μέχρι την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022, στo email: [email protected]) ποιες άλλες δράσεις θα πραγματοποιήσετε στον Πεζόδρομο Χώρας αναφέροντας την ημερομηνία, το σημείο και την ώρα.

Γ. Τέλος, τυχόν Σύλλογοι/Σωματεία/φορείς, που προγραμματίζουν εορταστικές δράσεις στις κατά τόπους περιοχές τους, παρακαλούμε επίσης να μας ενημερώσουν για την ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία των εκδηλώσεών τους, ώστε να συμπεριληφθούν και αυτοί στο τελικό Πρόγραμμα.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio