Νέα

Απογραφή ζώων για την κτηνιατρική υπηρεσία του Επαρχείου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                Άνδρος, 07/11/2022

«Έναρξη περιόδου απογραφών ζωικού κεφαλαίου εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων για το έτος 2022»

Ενημερώνονται οι κάτοχοι κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων ότι πρέπει να προβούν στην απογραφή του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεών τους και την κοινοποίηση αυτής στην αρμόδιο Τμήμα Κτηνιατρικής Άνδρου.

Για τις εκμεταλλεύσεις των αιγοπροβάτων , τα ανωτέρω πρέπει να διεκπεραιωθούν εντός της περιόδου , από 01 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2022 και για τις εκμεταλλεύσεις των χοίρων, αντιστοίχως από 01 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2022.

Η κοινοποίηση των απογραφών στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή που μπορεί να διενεργείται είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερόμενων στο Τμήμα Κτηνιατρικής Άνδρου είτε ηλεκτρονικά, μέσω των ψηφιακών υπηρεσιών του Υπ.Α.Α.Τ (Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minagric.gr, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο.

Τέλος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν να κοινοποιήσουν την απογραφή τους αυτοπροσώπως, να επικοινωνούν προηγουμένως τηλεφωνικά με την κτηνίατρο του Τμήματος (τηλέφωνο: 2282022819) τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ο Έπαρχος Άνδρου ─ Η Κτηνίατρος του Τμήματος

Δημήτριος Λάσκαρης Αικατερίνη Μανούσου

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio