Νέα

Πρόσκληση Δημάρχου Άνδρου για συμμετοχή στις φετινές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

Αγαπητοί φίλοι,
Το αληθινό και διαχρονικό μήνυμα των Χριστουγέννων εκφράζεται μέσα από το πνεύμα της αγάπης, της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της κοινωνικής ευθύνης.
Η υπέρβαση προϋποθέτει συλλογική προσπάθεια, κοινές δράσεις, αλλά πάνω απ’ όλα έμπρακτο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.
Ο Δήμος μας ,αποφάσισε φέτος να δώσει την πρωτοβουλία στους κοινωνικούς φορείς του Νησιού μας να προχωρήσουν στην οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων. Θέλησε να προσδώσει ενωτικό χαρακτήρα. Να πορευθεί μαζί με την κοινωνία, ρίχνοντας περισσότερο φως στο Νησί μας. Να γεμίσει τις πλατείες με χαρμόσυνους ήχους απ’ την μια άκρη ως την άλλη.
Πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολικές επιτροπές, τοπικά συμβούλια, επαγγελματικοί σύλλογοι, εκκλησία συμμετέχουν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Δήμου ο οποίος παρέχει την υλικοτεχνική υποδομή, τους εργαζόμενους και τις κατά τόπους εγκαταστάσεις.
«Γεννήθηκε» έτσι ένα τετραήμερο Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων
-2 Δεκεμβρίου στο Γαύριο
-3 Δεκεμβρίου στην Χώρα
-4 Δεκεμβρίου στο Μπατσί
-9 Δεκεμβρίου στο Κόρθι
ενώ όλη την περίοδο των εορτών το νησί θα επιφυλάσσει εορταστικές εκπλήξεις για όλους.
Κάποιες αποχωρήσεις και «φωνές» που ακούστηκαν στην περιοχή του Γαυρίου θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα της έντασης της στιγμής. Υπάρχει χρόνος και είμαι βέβαιος ότι αυτοί που αποχώρησαν από την οργάνωση των εκδηλώσεων θα επανέλθουν. Κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί ενωμένοι θα πορευτούμε. Πρώτα και πάνω απ’ όλα η Άνδρος μας.
Να θυμάστε όλοι ότι «η παραμυθόσκονη» των Χριστουγέννων κάθεται παντού. Πριν την τινάξουμε ας «πασπαλίσουμε» λίγο την φαντασία και την καρδιά μας . Θα μας παρασύρει όλους στο όνειρο που ζουν κάθε χρόνο οι παιδικές ψυχές, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων. Γι αυτές τις ψυχές ας αφήσουμε ότι μας στεναχώρησε και ενωμένοι να δώσουμε το σύνθημα για μια καλύτερη Άνδρο.

Αγαπητοί φίλοι,
Σας καλώ όλους – τον καθένα ξεχωριστά- να συμμετέχετε στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Νησιού μας.
Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνω στους Ανδριώτες και φίλους της Άνδρου που βρίσκονται εκτός νησιού να το επισκεφθούν για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.
Η παρουσία όλων θα δώσει φως, χρώμα και ζωντάνια στον τόπο μας.
Ας είναι οι φετινές εκδηλώσεις η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα, για μια ενωμένη Άνδρο.

Ο Δήμαρχος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio