Νέα

Ασήμαντη για την συμπαράταξη Λοτσάρη η ενημέρωση για την χωροθέτηση των ζωνών NATURA 2000

Μόλις 3 δημοτικοί του σύμβουλοι παρέστησαν στη προχθεσινή κρίσιμη ενημέρωση για τις ειδικές ζώνες NATURA 2000, απών και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα την ακύρωση του ΔΣ λόγω μη απαρτίας.

Σε αποδρομή φαίνεται πως είναι η δημοτική παράταξη του Δημάρχου Λοτσάρη καθώς στο προχθεσινό συμβούλιο δεν σχηματίστηκε απαρτία λόγω μη προσέλευσης της συμπαράταξης Λοτσάρη.
Παράλληλα με το δημοτικό συμβούλιο θα γινόταν η κρίσιμη ενημέρωση αναφορικά με την χωροθέτηση των ειδικών ζωνών NATURA 2000 στο νησί, από τους μελετητές που ανέλαβαν την μελέτη και ήρθαν από την Αθήνα.

Παρουσιάστηκαν μόλις 3 δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Λοτσάρη και ένας της  συμπαράταξης, ενώ από την αντιπολίτευση παρέστησαν έξι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η εν λόγω ενημέρωση ήταν πολύ σημαντική γιατί αφορά ένα σύνθετο και κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί τους
κατοίκους του νησιού μας. Η χωροθέτηση των ειδικών ζωνών NATURA 2000 θα
επηρεάσει τις συνθήκες οικιστικής ανάπτυξης στην Άνδρο, επιβάλλοντας συγκεκριμένους
περιορισμούς δόμησης, δραστηριοτήτων, κλπ.
Παρά την κρισιμότητα του θέματος η δημοτική αρχή αδιαφόρησε καθώς από τους 8 δημοτικούς συμβούλους της συμπαράταξης εμφανίστηκαν στη ενημερωτική σύσκεψη μόλις 4, με αποτέλεσμα να μη γίνει το συμβούλιο και να απουσιάζουν από την κρίσιμη ενημέρωση, η μισή δημοτική αρχή.

Η αδιαφορία όμως έχει και άλλη διάσταση, δήμαρχος Δ. Λοτσάρης δεν κάλεσε κανέναν φορέα, όπως τον σύλλογο μηχανικών ή άλλους, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν με τις επαγγελματικές ως ειδικοί επί του θέματος απόψεις τους. Όσοι ήρθαν το έμαθαν από το διαδίκτυο μόλις δυό μέρες πριν το ΔΣ.

Το σίγουρο είναι πως με 3 δημοτικούς συμβούλους παρόντες σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα ως Δήμαρχος και δημοτική παράταξη δεν πας και πολύ μακριά….

ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

2 Σχόλια

  • Φοβήθηκαν μην πουν κάτι κι εκτεθούν ;;
    Να εμφανιστούν για τις εκλογές και θα λογαριάσουμε τότε ποιος και με ποιον τρόπο ασχολήθηκε με τα καυτά θέματα της Άνδρου.

  • Συμφωνω απολυτα. Μαλλον αυτο το θεμα σιγουρα δεν τους απασχολει γιατι δεν εχει ψωμακι…..Προεχουν τα μεγαφωνα…..ειμαι περιεργος ποτε θα βαλουν καλαθακια απορριμματων στην αγορα….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio