Νέα

Η Πανανδριακή Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022 στο Γαύριο.

Με μεγάλη, πολλών ημερών  προετοιμασία, βεγγαλικά αέρος και χειρός, με  προβολές στο βουνό απέναντι από το Γαύριο, με συμμετοχή πολλών συλλόγων, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022, έγιναν στο Γαύριο  τα εγκαίνια των μεγάλων  χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Άνδρο. Παρόντες πάνω  στην εξέδρα δίπλα στο καράβι, οι παρουσιαστές κ. κ. Κατσίκης και Κωστόπουλος,   ο Ευδόκιμος, η Μενεγάκη, ο Δήμαρχος , ο Έπαρχος, η εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αποικίων  κ. Ραΐση, μόνο η Μαριλίτα δεν φάνηκε, δεν θα την άφησε φαίνεται ο Μαθιός!

Συμμετείχαν πολλά παιδιά σχολείων του νησιού, με τραγούδια και ζωγραφιές, παρέλασαν οι cocobloko με τα ωραία φωτισμένα κρουστά τους, το λεωφορειάκι πηγαινοέφερνε παιδιά και η  Ελευθερία Παπαμιχαήλ τραγούδησε μαζί με την ορχήστρα της.

Συγχαρητήρια και του χρόνου!

Συγνώμη δεν κατάλαβα σε τι χρησίμευσαν οι 4 μεγάλοι προβολείς που χαλούσαν την προβολή στο βουνό και μας θάμπωναν, μήπως υπήρχαν και θεατές στο βουνό ψηλά; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει να μαθαίνω.

 

 

1 Comment

  • Χρόνια πολλά σε όλη την Άνδρο πολύ ωραίες φωτογραφίες με γνωστά και άγνωστα πρόσωπα
    Συγχαρητήρια στους διοργανωτές πολύ καλή δουλειά
    Πολλά συγχαρητήρια στην Μενεγάκη καιρός και υπόλοιπους παρουσιαστές πήραν μέρος σε αυτό το ωραίο Χριστουγεννιάτικο Happening
    Και του χρόνου με υγεία🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio