Νέα

Άνδρος – Νέοι Ορίζοντες: Η σημερινή εικόνα του Δημοτικού Σταδίου της Χώρας.

Το 2019 παραδώσαμε στη σημερινή δημοτική αρχή ένα γήπεδο καταπράσινο, καθαρό, προσεγμένο και ασφαλές για όποιον θέλει να αθληθεί.

Σήμερα, αρκεί κανείς να κάνει μία βόλτα στο Δημοτικό μας Στάδιο και θα δει με τα μάτια του την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, δυστυχώς, βλέπουμε ένα γήπεδο κιτρινισμένο που στερείται ασφάλειας και έναν περιβάλλοντα χώρο που μοιάζει περισσότερο με σκουπιδότοπο, παρά με χώρο άθλησης.

Αφού άφησαν να καταστραφεί ο επί 20ετία άριστος χλοοτάπητας,  ο δήμαρχος Λοτσάρης χρέωσε με 250.000 ευρώ τους φορολογούμενους για νέο χλοοτάπητα, οι δημότες δεν βλέπουμε πουθενά αναβάθμιση, παρά μόνο υποβάθμιση.

Εγκατάλειψη εκ νέου και αδιαφορία από τη δημοτική αρχή που θέτουν σε κίνδυνο όλους τους χρήστες των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η κακή τοποθέτηση του χλοοτάπητα γίνεται αντιληπτή μόλις πατήσει κανείς στον αγωνιστικό χώρο. Το χόρτο έχει φουσκώσει σε πολλά σημεία. Δεν έχει δέσει ο νέος τάπητας με το έδαφος, δεν έχει πατηθεί σωστά, πράγμα που αποδεικνύει πως εξαρχής δεν τοποθετήθηκε σωστά.

Αμφιβάλλουμε λοιπόν αν είναι κατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα. Θέτει σε κίνδυνο τους ίδιους τους αθλητές! Και το χειρότερο από όλα είναι σχεδόν όλος ο “νέος” χλοοτάπητας κίτρινος. Είτε είναι η ποικιλία του, είτε είναι η κακή ποιότητα του, είτε η ελλιπής συντήρηση, το βέβαιο είναι πως η ομάδα της Ανδρου και όλοι οι αθλούμενοι, θα αθλούνται σε ένα στάδιο με κίτρινο γκαζόν. Πρωτοφανές και τραγικό συγχρόνως. Ένα κόσμημα έγινε χωράφι και μάλιστα με κόστος 250.000 ευρώ.

Και εκτός αγωνιστικού χώρου η εικόνα είναι τριτοκοσμική. Μπάζα και σκουπίδια βρίσκονται πεταμένα δεξιά και αριστερά. Μια εστία μόλυνσης για όποιον θέλει να πάει στο χώρο να αθληθεί. Δυστυχώς η εικόνα είναι απογοητευτική και δεν αξίζει ούτε στους δημότες της Άνδρου ούτε στους επισκέπτες του νησιού μας. Να δούμε τι θα συμβεί με την αλλαγή του ταρτάν, γιατί ακούγονται διάφορα ανησυχητικά.

Παρέλαβαν μια έτοιμη μελέτη χρηματοδοτημένη με 600.000 ευρώ από το Υπουργείο Αθλητισμού για πλήρη ανακατασκευή του Σταδίου και αντικρίζουμε μια άθλια εικόνα. Εδώ θα είμαστε για να δούμε τις εξελίξεις στην αλλαγή ΟΛΟΥ του ταρτάν, αλλά και για την εξέλιξη του χλοοτάπητα.

1 Comment

  • Δεν έχουν ονοματεπώνυμο αυτοί που υπέγραψαν την παραλαβή του χλοτάπητα, την τοποθέτησή του και την ολοκλήρωση του έργου; Και στην συνέχεια ποιοι ανέλαβαν την συντήρησή του; Ως πότε θα παίζουν με το δημόσιο χρήμα ;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio