Νέα

Η θερμή παράκληση ενός φιλόζωου

” Προ δυο ημερών διάβασα στο site σας, ότι πραγματοποιήθηκαν από το “Φιλοζωικό Σωματείο Άνδρου  ” στειρώσεις αδέσποτων γατιών.

Έχω διαβάσει στα τοπικα sites, πολλές φορές σε παρελθόντα χρόνο πάντα, ότι έγιναν στειρώσεις, αλλά ποτέ μια πρότερη ανακοίνωση ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν  σε μια καθορισμένη ημερομηνία και σε καθορισμένο τόπο.

Φροντίζοντας σε μόνιμη βάση 20-30 αδέσποτα τα τελευταία 15 χρόνια, με πολύ κόπο, χρόνο και οικονομική επιβάρυνση, θα ήθελα στο μέλλον οι στειρώσεις να ανακοινώνονται  κατά το δυνατόν εκ των προτέρων και έγκαιρα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.”

Ένας  φιλόζωος

2 Σχόλια

  • Πράγματι οι στειρώσεις θα πρέπει να ανακοινώνονται στις τοπικές σελίδες .Οι στειρώσεις σίγουρα δεν θα εξαλείψουν τις γατοπαρέες στα χωριά της Άνδρου ,Γεννούν συνεχώς ,πολλά γατάκια αρρωσταίνουν και πεθαίνουν. Βλέπετε οι εποχές είναι δύσκολες για περίθαλψη…..Όσο για την διατροφή των αδέσποτών υπάρχουν άνθρωποι που με δικά τους χρήματα τα ταίζουν .Όταν φεύγουν για Αθήνα αναλαμβάνουν ””οι κάδοι των σκουπιδιών”’…..

  • Πολύ σωστά το λέει, οι στειρώσεις θα πρέπει να ανακοινώνονται εγκαίρως ώστε να προφταίνουν όσοι φροντίζουν αδέσποτα να τα πηγαίνουν, ειναι η μονη λύση να μειωθούν. Είναι θλιβερό να ζουν τόσοι σκύλοι και γατες στο δρόμο συν το οτι είναι και βρώμα για όσα ζουν σε κατοικημένες περιοχές

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio