Νέα

Οι χειμερινές δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Συνετί»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα αγαπητά μέλη και φίλους του Συλλόγου για τις δράσεις μας κατά την χειμερινή περίοδο.

 

  • Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών στα γραφεία του Συλλόγου μας, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όπου εγκρίθηκε ο Απολογισμός Πεπραγμένων και η Οικονομική Διαχείριση του έτους και ακολούθησε κέρασμα.
  • Ανακοινώνουμε ότι θα τηρήσουμε το παραδοσιακό παιχνίδι με τα «Καρύδια» στα γραφεία του Συλλόγου, κατόπιν συνεννόησης, στα τηλέφωνα 6944902631 και 6973446083. Ενθαρρύνουμε τους συγχωριανούς μας να παρευρεθούν, ώστε να μοιραστούμε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού που θα μας μεταφέρει νοητά στο Συνετί.
  • Η κοπή της πίτας και η χειμερινή μας χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο «Αβάκιον», Παπαστράτου & Θερμοπυλών, Πειραιάς με την ορχήστρα του Παναγιώτη Μάνεση.
  • Η εκδρομή μας θα ανακοινωθεί σε ξεχωριστή ανακοίνωση, το προσεχές διάστημα.

  • Στολίσαμε τη φάτνη μας, η οποία λαμπρύνει το σταθμό του χωριού μας και μεταφέρει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, της Γέννησης του Χριστού.
  • Τις επόμενες ημέρες θα διαθέσουμε τα παραδοσιακά καραβάκια διακοσμημένα με εικόνες του χωριού στα πανιά τους όπου ο καθένας θα μπορεί να τα προμηθευτεί στα τηλέφωνα 6973446083 και 6973793590.

Ευχόμαστε σε όλους τους συγχωριανούς μας, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου μας, υγεία, αγάπη, πρόοδο και ευημερία και στους απόδημους και ναυτικούς μας καλή επάνοδο στο χωριό μας.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio