Νέα

Η ταυτότητα του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου και οι υποχρεώσεις των μελών του

Επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται μεμονωμένες εμμονικές επιθέσεις -αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικές με τη δραστηριότητα τόσο του συλλόγου όσο και των μελών του Δ.Σ. συγκεκριμένα ανακοινώνουμε τα εξής:
1) Ο σύλλογός μας ως νόμιμος σύλλογος υπάγεται στις ρυθμίσεις τις περί σωματείων νομοθεσίας και με βάση αυτήν ελέγχεται.
2) Τα μέλη ως μέλη για την ως «συλλογικών οργάνων» δραστηριότητά τους ελέγχονται επίσης από την αρμόδια νομοθεσία.
3) Τα ως άνω μέλη, όπως και όλοι οι Έλληνες υπήκοοι, διατηρούν ακέραιο το δικαίωμά τους να περιφρουρήσουν τόσο την ιδιωτικότητά τους όσο και κάθε άλλη πτυχή της προσωπικότητάς τους.
4) Στο πλαίσιο αυτών των δικαιωμάτων επιφυλάσσονται να στραφούν εναντίον της/του οποιουδήποτε, οποτεδήποτε και με όποιον τρόπον κρίνουν αυτά.
5) Η λειτουργία του Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου βασίζεται στην εθελοντική δράση των μελών του, για την προστασία των αδέσποτων ζώων.
Εξ ορισμού λοιπόν το σωματείο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε πραγματικά πιστεύει στην ιδέα και τη διάδοση των αξιών του φιλοζωισμού στην Άνδρο. Υπάρχει δε η δυνατότητα σε όποιο μέλος του επιθυμεί, να συμμετέχει στα όργανα διοίκησης με απολύτως δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio