Νέα

Στη πίτα του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αποικίων

Πολλοί οι Ανδριώτες που τίμησαν με την παρουσία τους, την Κυριακή το απόγευμα 15 Ιανουαρίου 2023, στο κέντρο “Παραπόρτι”, τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αποικίων, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που  ακούραστα συνεχίζει να προσφέρει  στην Άνδρο, ανάμεσά τους ο Έπαρχος Λάσκαρης, ο Αντιδήμαρχος Γιαννίσης, η δημ. σύμβουλος Βενετίκη και ο δημ. σύμβουλος Στεφάνου. Παρούσα και η κα Φωτεινή Ραΐση,  ιδρύτρια του συλλόγου το 1983.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κούλα Ραΐση μετέφερε στους παρευρισκόμενους τα χαιρετίσματα της προέδρου κας Ξενούλας Γιαβρίδη που μένει τον χειμώνα στην Αθήνα, και της κας Φωτεινής Μπαρού μέλους στου ΔΣ.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δήμο Άνδρου που μετά από 40 χρόνια ο Σύλλογος βρήκε επιτέλους στέγη στο Κοινοτικό Γραφείο Αποικίων, ευχαρίστησε την οικογένεια Τσεπέρκα για την ανακαίνισή του γραφείου και μετά το ίδρυμα Μωραΐτη, τον Σπύρο Πολέμη, τους αδελφούς Τάττου και Στεφάνου, την Fast Ferries που πάντα βοηθούν τον σύλλογο. Ευχαριστίες πολλές στην κα Ρίτσα Στεφάνου για τις βασιλόπιτες και τα δώρα και τέλος σε όλους τους καταστηματάρχες που πρόσφεραν και αυτοί πολλά δώρα για την λαχειοφόρο της βραδιάς.

Νόστιμα και πολλά τα κεράσματα των κυριών του συλλόγου και των φιλενάδων τους, και του χρόνου!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio