Νέα

Η κοπή της πίτας στο Επαρχείο

Την δεύτερη  πίτα της θητείας του , ο Έπαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λάσκαρης την έκοψε στο Επαρχείο και όχι στην  Λέσχη Ανδρίων την Τρίτη  17/1/20.

Παρόντες πολλοί ιερείς, οι υπάλληλοι του Επαρχείου, εκπρόσωποι συλλόγων, ο διοικητής της Αστυνομίας,   ο  Υποπλοιάρχος Λ.Σ. Μανιδάκης,   Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι κοινοτήτων,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπάλας, οι Αντιδήμαρχοι Τηνιακός  και Μουστάκας και ο Δήμαρχος Λοτσάρης. , φορέων και πολλοί φίλοι.

Ο Έπαρχος μετά  τις ευχές ανέφερε χαρακτηριστικά ότι Επαρχείο και Δήμος συνεργάζονται αρμονικά  με κοινό στόχο το καλό του νησιού και το ίδιο πολύ καλή είναι η συνεργασία του με τους υπαλλήλους του Επαρχείου , οι οποίοι του προσέφεραν ως δώρο ένα επιτραπέζιο όρθιο κοχύλι που ο πρόεδρος του δημοτ. συμβουλίου είπε ότι συμβολίζει τις επερχόμενες εκλογικές ντουντούκες. Το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος που για μία ακόμα φορά μίλησε για την πολύ καλή συνεργασία που έχει με τον κ. Λάσκαρη.   Οι πίτες “Λάσκαρης” νοστιμότατες έγιναν γρήγορα ανάρπαστες…

Και του χρόνου!

 

 

 

 

2 Σχόλια

  • Εύχομαι και εγώ – έστω και από απόσταση – τόσο στον αξιότιμο κυριο Έπαρχο όσο και στο προσωπικό και τα στελέχη του Επαρχείου, Υγεία , Πρόοδο και Ευτυχία καθώς και Ευόδωση των στόχων τους για το καλό του νησιού μας και των κατοίκων του, όντας και εγώ παλαιότερο στέλεχος της Τ.Υ.Δ.Κ. (1991-1992). Θα ήθελα όμως ο κυριος Έπαρχος να ασχοληθεί κάποια στιγμή και να μου απαντήσει σε επανειλημμένες επιστολές με Προτάσεις μου για σημαντικές αναγκαίες Υποδομές Ανάπτυξης – όπως ο προγραμματισμός για Υδατοδρόμιο (ή Υδροδρόμιο) στην Άνδρο, την στιγμή που ο προϊστάμενος του κος Χατζημάρκος ανακοινώνει 25 Νέα Υδατοδρόμια στα άλλα νησιά , συμπεριλαμβάνοντας και την Τήνο και Σέριφο.

  • Κύριε Καλλιβρούση, με αυτά που του γράφετε θα γριλώσει. Αφήστε τον να απολαύσει την νόστιμη πίτα του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio