Νέα

Η πίτα του Συλλόγου Μαινήτων με μία διάκριση στον ΣΕΔΑ

Πολύ φυσικό για έναν δραστήριο σύλλογο το αδιαχώρητο που έγινε στο στέκι του Συλλόγου Μαινήτων την Κυριακή το απόγευμα 22 Ιανουαρίου 2023.

Ζεστή ατμόσφαιρα, μεγάλη περιποίηση με εκλεκτά   κεράσματα και μετά την ανασκόπιση των πεπραγμένων και  λίγο πριν την κοπή της πίτας, η πρόεδρος του συλλόγου Δέσποινα Χατζόγλου ανακοίνωσε ότι το Δ.Σ. των Μαινήτων αποφάσισε να τιμήσει τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την μεγάλη προσφορά του στον τόπο και στο χωριό τους τους καλοκαιρινούς μήνες.  Ο Νίκος Χαζάπης, πρόεδρος του ΣΕΔΑ, παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα και έναν φάκελο με 250 ευρώ από ένα σύλλογο με πολλά λειτουργικά έξοδα και μηδαμινά, λόγω πανδημίας  έσοδα.

Στα μελλοντικά σχέδια του συλλόγου είναι η τοποθέτηση ηλιακού φωτισμού σε σκοτεινά σημεία των δρόμων του, ο καθαρισμός των δύο γεφυριών από την άγρια βλάστηση, η επαναλειτουργία του καλλιτεχνικού παιδικού εργαστηρίου με προσθήκη αργαλειού και μία καλύτερη οργάνωση  της πυρασφάλειας του χωριού.

Το ένα φλουρί το κέρδισε ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου με δώρο ένα καραβάκι προσφορά του καταστήματος My dream

και το δεύτερο φλουρί δώρισε στην κα Γιαννακού ένα ωραίο ζωγραφικό έργο  της Άννας Γρηγόρα που το είχε προσφέρει  στον Σύλλογο

και η λαχειοφόρος είχε ωραία και χρήσιμα δώρα , τρία σετ εισιτηρίων από τις 2 ακτοπλοϊκές εταιρίες προσφορά των πρακτορείων Κατερίνας Κασιδώνη και Άννας Στυλιανού, καθώς   και μία τούρτα  προσφορά του Ζαχαροπλαστείου “Λυγίζος

Καλή συνέχεια σύλλογε!

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio