Νέα

Η Ανδριώτισσα  Κατερίνα Στρατή στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Η Ανδριώτισσα  Κατερίνα Στρατή,  τελειόφοιτη στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών – Μετάφρασης και Διερμηνείας  του Ιονίου Πανεπιστημίου επιλέχθηκε, λόγω των επιδόσεών της,  στην Ομάδα φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου που  θα εκπροσωπήσει στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2023 στις Βρυξέλλες την Ελληνική Δημοκρατία σε προσομοίωση λειτουργίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μαζί με την Κατερίνα στην ομάδα συμμετέχουν, η Δήμητρα Αναστασίου, η Ασημίνα Βελέντζα, η Άννα Λάσπα, η Δώρα Μολιαννάκη και η  Γεωργία Τσουκαλά, μαζί τους ως συντονιστής ο Καθηγητής του ΤΞΓΜΔ κ. Μιχάλης Πολίτης.

Οι υπεύθυνοι του Συμβουλίου έχουν επιλέξει ως θεματική της προσομοίωσης την υπό διαμόρφωση πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μείωση των καθαρών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε επίπεδο Ένωσης κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030 σε σχέση με τα επίπεδα του 1990 κι έχουν στείλει στις εθνικές αντιπροσωπείες δύο σχέδια κανονισμών, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενα διαπραγμάτευσης κι ενδεχόμενης έγκρισης κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης.

Γλώσσα εργασίας της προσομοίωσης θα είναι η Αγγλική.

Καλή σταδιοδρομία!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio