Νέα

Ο Σύλλογος Μεσαριάς -Κουμανής “Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ” έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 12 /2/23, ο Σύλλογος Μεσαριάς -Κουμανής “Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ” έκοψε την πίτα του στο παλιό Παρθεναγωγείο της Μεσαριάς, νέος πρόεδρος του συλλόγου  με τις εκλογές το φθινόπωρο, είναι ο Γιώργος Μωραΐτης που καλοσώρισε τον κόσμο και του ευχήθηκε νάχει μία καλή χρονιά και αμέσως κάλεσε την Κατερίνα Ρεμούνδου να κάνει μία ανασκόπιση των όσων έκανε ο σύλλογος την περασμένη χρονιάς:

Μεταξύ άλλων ο σύλλογος προχώρησε στη  σίτιση φτωχών κατοίκων της Μεσαριάς με την συνδρομή του προγράμματος του Δήμου “Βοήθεια στο σπίτι” και με χορηγία του Σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ που στο τέλος της ημέρας  δίνει στον σύλλογο τα αζήτητα έτοιμα φαγητά του για τους άπορους και που  ειδικά φέτος έδωσε μία δωροεπιταγή 100 ευρώ στον τυχερό του νομίσματος της πίτας.

Ειδικά τις μέρες των γιορτών έγινε μοίρασμα τροφίμων και γλυκών στους άπορους, εξωραϊσμοί και καθαρισμοί δρόμων με χορηγούς ιδιώτες, μία  εκδρομή του συλλόγου στον Φελλό.

 

Επίσης ο σύλλογος πλήρωσε  τον λογαριασμό ρεύματος του Παρθεναγωγείου, ενός χώρου που φιλοξενεί και άλλες δράσεις για το καλό του νησιού.

Μεγάλη ήταν η συμβολή του συλλόγου στην κήρυξη από το Υπουργείο πολιτισμού διατηρητέου του σπιτιού της Θεολογίας.

 

Φέτος το δώρο στους παρευρισκόμενους δεν ήταν ένα γούρι αλλά ένα κουτί με βιολογικό τσάι σε φακελλάκια με διάφορες γεύσεις προσφορά του κ. Κουτσιανά της εταιρίας Symbeeosis

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio